Reklama

Reklama

Sám doma

  • USA Home Alone (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když McCallisterovi odjíždějí na dovolenou, nechají doma jen jedinou věc - a to je Kevin, jejich osmiletý syn. A když se dva nešikovní lupiči pokouší dostat do domu, Kevin musí úplně sám bránit svůj domov a přelstít lupiče ve válce, kterou vede jediným způsobem, který zná... (Bonton Home Video)

Recenze (1 226)

Bratr 

všechny recenze uživatele

Culkin mě tou dětskou bezelstností dostal stejně, jako miliony dalších. Nevím jestli jsem úchyl, ale vedle všech těch klasických českých pohádek si bez Kevina neumím vánoce moc dobře představit. ()

HeyHou 

všechny recenze uživatele

Tak jako k Sultánovi patří Tyrl, tak stejně patří Sám doma k Vánocům. Nedovedu si představit, že bych se jediný rok obešla bez tohoto komediálního skvostu. I přesto, že znám všechny hlášky nazpaměť, pokaždé mě znovu rozesmějí, stejně jako výrazy zlodějů, když narazí na novou past. Moc rodinných filmů v oblibě nemám, kam se totiž hrabou Kevinaaaaaa. ()

migsee 

všechny recenze uživatele

"A co jsem měla dělat? Potřást mu rukou a říct mu, že je idiot?" Aneb komedie plná nezapomenutelných hlášek, komedie, kterou má asi každý rád. Macaulay v hlavní roli a Mokří banditi jsou prostě geniání ()

Bmaniac 

všechny recenze uživatele

Sice jsem tento film viděl už asi 8x, stejně se na něj každé vánoce těším s mísou cukroví v ruce. Tohle dílo se prostě povedlo a pobaví každou věkovou kategorii. Mokrý banditi jsou k sežráni a malý Maculay Culkin také. Tenhle film prostě nesmí nikomu uniknout. ()

Demoiselle 

všechny recenze uživatele

Bez Kevina si Vánoce nedovedu představit. Je to výborná komedie, ať pro děti či pro dopělé. Baví mě to ještě dnes a to už mi dětství dávno odzvonilo. Vánoce bez Sám doma prostě neexistujou. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Nezabudnuteľná klasika Vianoc, ktorá k nim už neodmysliteľne patrí a poteší najmä mladšie ročníky. Ale zábavu si v ňom nájdu aj starší. Námet, ktorý pozná snáď každý. Čím viac to vidím, tým viac fandím zlodejom, aby sa im to podarilo, až tak mi ich je ľúto :) Plno nápadov na pasce, ktoré Kevin pripraví, určite chcel každý aspoň raz vyskúšať ()

Ereniss 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava od začátku do konce. I po těch letech stále obdivuji Kevina a jeho mnohdy šílené nápady , jak dostat dvojku zlodějíčků. Já bych zůstala pod tou postelí. Moje další vánoční klasika. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Vianočná televízna klasika pre všetky vekové kategórie. Špička žánru v rámci rodinných komédií, čomu napomáha hlavne originálny nápad, roztomilý Kevin a nezabudnuteľná dvojica Harry a Marv. Jeden z mojich najobľúbenejších vianočných filmov, ktorý vždy zaručene pobaví... 85% ()

Darkslider 

všechny recenze uživatele

No přiznejte se, kdo si nepřál být v 10 letech dalším Kevinem?! Tato komedie se v mém dětství stala pro mne snad tou nejoblíbenější. Výborný příběh, Maculay Culkin se předvedl dobře, ale stále nic nemá na tu potrhlou dvojku "morkejch zlodějů". J. Pesci a hlavně D. Stern odvedli skvělou práci a jejich hlášky se staly legendárními. "Harry, jdu do baráku!" ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie s rozkošným chlapečkem v hlavní roli. Skvělá hudba, skvělý příběh. Možná bych měla poněkud jiný názor, kdybych to neznala už odmala a milovala jsem, jak si zloději "užívají spravedlnost". A rozhodně to nezmění můj názor ani teď. Skvělá vánoční komedie, která váš dům provoní cukrovím a teplem domova. Doporučuji! ()

shioo 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, jak jsme na Sám doma vždy v době vánoc čekali celá rodina. Nemám ráda když se někdo ohání slovy jako "klasický" a "klasika". Ale toto je opravdu klasika! ()

BisiJoker 

všechny recenze uživatele

Film mojeho mládí ovšem netvrdím že se na něj v dnešní době nepodívám rád.Malý génius Kevin a dva přiblblí zlodějíčci vytvořili výbornou Rodinou komedii ve které je vrcholem ''Plán bitvy''. ()

principessa 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct... je to film mýho dětství, který mám bezprostředně spojený s Vánocemi a s tátovo bláznivým smíchem a jeho větou: "To jsou pitomcí!!!" mluvě o Harrym a Marvovi, u které se řechtá tak až se skoro dusí :-DDDD... Vždycky se u toho řežu, mám tenhle film prostě fakt ráda!!!.. Navíc jsem si až fakt nedávno uvědomila, že hudbu k tomu složil John Williams, tak co víc si ještě přát ;-) ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Reboot Sám doma našel obsazení

Reboot Sám doma našel obsazení

11.12.2019

Nová verze populární vánoční komedie Sám doma se pomalu ale jistě blíží začátku produkce, snímek chystaný pro streamovací službu Disney+ tak nyní oznamuje obsazení. V hlavní roli dětské postavy se… (více)

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

19.11.2019

Kdybyste to ještě náhodou nevěděli, Hollywoodu už dávno není nic svaté. Pokračování Jumanji? Jasně. Reboot Sám doma? Proč ne! Nejnovější oznámení tak vlastně nemá koho překvapit. David Fincher a… (více)

Sám doma, ale jinak?

Sám doma, ale jinak?

03.10.2019

Server Collider čerstvě vydal pár nových informací o nadcházejícím remaku kultovní vánoční komedie Sám doma, který dorazí na streamovací službu Disney+ nejspíš příští Vánoce. Nový snímek bude podle… (více)

Reklama

Reklama