Reklama

Reklama

Sám doma

  • USA Home Alone (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když McCallisterovi odjíždějí na dovolenou, nechají doma jen jedinou věc - a to je Kevin, jejich osmiletý syn. A když se dva nešikovní lupiči pokouší dostat do domu, Kevin musí úplně sám bránit svůj domov a přelstít lupiče ve válce, kterou vede jediným způsobem, který zná... (Bonton Home Video)

Recenze (1 227)

myst3ry 

všechny recenze uživatele

Krása a absolutní vánoční klasika... Líbilo se mi to jako malému klukovi a líbí se mi to i nyní. Culkin je jako Kevin naprosto úžasný a to jak zatočí se zloději prostě nemá chybu. Je fakt, že jejich iteligence se pravděpodobně nachází někde na úrovni houpacího koně, ale to už je vedlejší. "Harry... jdu do baráku!!!" ()

Thrakan 

všechny recenze uživatele

Pro mě je toto Vánoční klasika... už jako malý jsem se na tento film strašně rád díval a v dnešní době rozhodně neurazí. ()

Vindemiatrix 

všechny recenze uživatele

Porce vánočního sentimentu prohnětená v originální zápletce, která graduje přívalem škodolibých gagů. Jsou sice na jedno brdo, ale když na to je jednou za rok ta správná nálada, film potěší. ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že najlepšia komédia aká kedy vznikla. Smial som sa v kuse, dokonca mi bolo ľúto aj tých zlodejov. Jednoducho bomba!!! 99% ()

Mithal 

všechny recenze uživatele

Dětská klasika, co víc dodat. I dnes se na tento film rád podívám, ačkoliv ho znám už nazpaměť. Harry a Marv jsou prostě šílená dvojka blbého a blbějšího. ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Nejzdařilejší z celé série má dobré hodnocení i proto, že se jedná o celkem inovativní pokus, kteří ostatní jen kopírovali. V našich podmínkách něco jako Za trnkovým keřem:-) Komedie je místy až příliš rychlá, celkem vtipná a rodinná. Zajímavá kombinace. ()

Smouk 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká blbost, jediný plus v tom filmu je, jaký pasti ten smrad vymyslel... nemám rád ani tenhle film, ani Kulkyna. Na další díly se skutekně nepodivám. ()

inhotep 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy na které se dá podívat každé vánoce, já mezi ně řadím pár českých pohádek Lásku nebeskou a spratka Kevina, který si poradí se zloději. Pokračování, hlavně ty ne-Columbosovské (tedy špatný třetí a příšerný čtvrtý díl), sice už za moc nestojí, ale jednička je po právu klasika a kapřík bez Kevina by mi už asi ani nešmakoval. ()

billcarson 

všechny recenze uživatele

Americká vánoční klasika s fantastickou hudbou Johna Williamse, perfektním Joem Pescim, milým Johnem Candym a nezapomentelným Culkinem. Osobně jsem si dlouhé roky konec roku bez tohohle filmu nedokázal vůbec představit. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Jako klukovi se mi to líbilo. Dneska bych toho smrada nejradši hodil do pytle a utopil v nejbližší louži. ()

karloskiller 

všechny recenze uživatele

*****////////Ocenění: OSCARY: Academy Awards (USA): Nominace na ceny za nejlepší hudbu a nejlepší píseň (John Williams, Leslie Bricusse - píseň "Somewhere in My Memory"). ZLATÉ GLOBUSY: ´91 (USA): Nominace na ceny za nejlepší nejlepší komedii a pro nejlepšího herce v komedii (Macaulay Culkin). //////////////***** ------- ===Tržby v USA za první víkend: 17 081 997 $ === ===Náklady na výrobu: 15.000.000 $=== ------- Dobrá zábava pro děti, solidní zábava pro dospělé a noční můra pro zloděje. :-)))) Ale jinak dobrá rodinná komedie, která vas 100 % rozesmneje. Lupiči se na to musí podívat a už nebudou krást... . Me se to líbilo a proto, jsem hodnotil 5*. ()

Hrmak 

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorý patrí k Vianociam rovnako tak ako Tri oriešky pre Popolušku, kapor, šalát a kapustnica. Práve na komédii Sám doma som sa ako menší priam zadúšal od smiechu. Dnes síce viem všetky scény, hlášky a Kevinove pasce naspamäť, no aj tak sa vždy dobre zabavím. PS: hudba je tiež skvelá! ()

saluk 

všechny recenze uživatele

Vianočná klasika pri ktorej sa raz ročne vždy skvelo zabavím. Dvojica mokrých banditov je legendárna, mojim favoritom je Marv :) ()

Black1e 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film mého dětství..prostě jsem to milovala :-))..Vřele doporučuji odpůrcům klasických rodinných komedií ;-)! ()

Ejvi 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie ze které na vás sálá Vánoční atmosféra. Ač nemusím Kevina, tak Joe Pesci je úchvatný. Vtipné, nenáročně a ze všech dílů Sám doma taky nejlepší. ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Reboot Sám doma našel obsazení

Reboot Sám doma našel obsazení

11.12.2019

Nová verze populární vánoční komedie Sám doma se pomalu ale jistě blíží začátku produkce, snímek chystaný pro streamovací službu Disney+ tak nyní oznamuje obsazení. V hlavní roli dětské postavy se… (více)

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

19.11.2019

Kdybyste to ještě náhodou nevěděli, Hollywoodu už dávno není nic svaté. Pokračování Jumanji? Jasně. Reboot Sám doma? Proč ne! Nejnovější oznámení tak vlastně nemá koho překvapit. David Fincher a… (více)

Sám doma, ale jinak?

Sám doma, ale jinak?

03.10.2019

Server Collider čerstvě vydal pár nových informací o nadcházejícím remaku kultovní vánoční komedie Sám doma, který dorazí na streamovací službu Disney+ nejspíš příští Vánoce. Nový snímek bude podle… (více)

Reklama

Reklama