Reklama

Reklama

Rodinná pouta

(seriál)
Česko, 2004, 300x50 min

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Tomáš Krejčíř, Klára Jandová, Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Simona Krainová, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel, Martin Zounar (více)

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu - především ty jsou obsahem seriálu Rodinná pouta. Vztahy v rodině, v práci, vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi generacemi a jejich vývoj můžeme sledovat v nejrůznějších situacích. Naši hrdinové prochází osudovými krizemi, jsou vystavováni zkouškám charakterů, bojují se zradou a s intrikami a prožívají lásku i nenávist, přátelství i vzdor… Reálie současného života u nás, ale i dávka romantiky, napětí, zábavy - to vše je zárukou, že seriál Rodinná pouta bude blízký široké divácké obci. Jak už název napovídá, středobodem seriálu je rodina. Rodina, která spoutává v tom dobrém i zlém, dává zázemí, kořeny, ale někdy také příliš svazuje, pohlcuje a své členy může i ničit. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

Falcor 

všechny recenze uživatele

Já si mislím, že se my to líbá...líbí. A eště taky mislím, že by ste nemněly vi ostatní být tak netrdlor..todle..telor...tolerantní...netolerantní a dát šanci slapším. A svjetu mír. .......P.S. Ty hvězdičky jsem udělil takto zvrhle opravdu zcela vyjímečně, pevně věřím, že to žádný žebříček sledovanosti nerozhází! ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

První český pokus o jihoamerickou telenovelu. A vskutku není špatný (v telenovelním slova smyslu)! Akční střihy, které nejednoho diváka (spíše však divačku) nenechají klidnými, když se v nejnapjatějším okamžiku podíváme na úplně jiné místo, kde je vše v naprostém pořádku a pouze tu dva epizodní herci pronesou "tu svoji větičku ve velkém seriálu"... Přesně po vzoru těch nej nej telenovel produkce chilské či dokonce argentinské (!) se zde setkáváme s naprosto triviálními a běžnými situacemi řešenými tím zaručeně nejzdlouhavějším způsobem. Tak, aby držely pozornost diváka (divačky) co možná nejdéle a nejpozorněji... Přesto však můžeme nalézt i některé světlejší stránky. Například jakous takous gradaci děje v závěrečných dílech apod. A samozřejmě zde nechybí (bohužel) americký happy end... Který pravděpodobně Rodinná pouta II opět naruší... Jedna hvězdička za odvahu tvůrců postavit se směle a rovnocenně těm nejsledovanějším a nejlepším dílům televizní produkce vůbec! :) ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Připoutejte se prosím. Pak se uvolněte. Nechte obsah opsat, poté volně vytékat, okapat, okakat, oskapat, oplakat. Oplkat. Plk. Plk. ... Naše holky v Emerice se dílu naučily řádně. Poznáme to na každém tom neřádském dílu. A prej že budou nový díly. Díly z dílny Dílyny. Ale jinak príma. Fak fajn... Bavil sem se s Bártem Simpsnem. Říkal že fakt pochcat. A já na to natotata na ty sračky nasrat. No ale prej že tam zase hrajou ty elity. Ale já rači ovar... - - - P.S. A Bohušu! Nežer už tu svoju Májku furt! Je z teho hraní! Teda sraní... - - - P.P.S. Něco k pisskuzi... ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

SDRUŽENÍ PŘÁTEL KULTURNÍHO MASOCHISMU udělilo výroční ceny ZLATÝ BIČÍK v oblasti filmové a televizní tvorby. Výsledky jsou následující: vítězkou v kategorii "Nejlepší ženský herecký výkon" se stala Dana Morávková za roli v seriálu RODINNÁ POUTA. Ač seriál běží teprve krátce, porotci byli bezesporu ohromeni silou výkonu paní Morávkové a dali jí tak přednost před hlavní favoritkou, milou paní Jarmilou Holinkovou, babičku dvou vnoučátek, účinkující v reklamě na KOSMODISK .....Vítězem v kategorii "Nejlepší mužský herecký výkon" se stal populární šéfkuchař Tony za roli v reklamě na Ultimate Chopper z oblíbené série Teleshopping. Ovšem jeho vítězství bylo těsné, protože Tomáš Krejčíř, opět ze seriálu RODINNÁ POUTA, mu v poslední fázi hlasování notně šlapal na paty. Nicméně pan Krejčíř nemusí zoufat, jak se shodla odborná veřejnost, má velikou šanci při příštím udílení cen......Vítězem v kategorii "Nejlepší televizní počin" zvítězil seriál RODINNÁ POUTA s velkým náskokem před druhým v pořadí - oblíbenými úterně-nočními "Záznamy z jednání Parlamentu České republiky". Vzhedem k tomu, že seriál se začal vysílat krátce před uzávěrkou hlasování, dá se mluvit o překvapení, nicméně jeho vítězství je zcela zasloužené. Sláva vítězům, čest poraženým! Na závěr popřejme seriálu, aby udržel vysoce nastavenou laťku a přinášel tak radost do srdcí všech televizních diváků a zejména divaček i nadále. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, zda mi náleží plně právo tento nesmysl hodnoti, protože ho znám spíše z reklam. Dobu, kterou jsem celkově viděl ze seriálu by se stěží dala měřit v minutách. Pokud mi to právo nenáleží, tak si ho stejně vezmu, protože v zájmu vaší bezpečnosti a ochrany vás před tímhle blábolem prostě musí někdo varovat. Rád se této úlohy ujmu. Pevně si věřím, že pokud se snad náhodou dožiju důchodového věku, tak ho nebudu trávit sledováním této a podobných sraček. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jan Kačer šel do toho seriálu s tím, že jeho postavu nechají tvůrci po čase zemřít. Tvůrci to vyřešili tak, že ho nechali v komatu. Jenže seriál byl natolik úspěšný, že sám Jan Kačer požádal, že by se chtěl vrátit a tak je tam až do dnes. (cariada)

Související novinky

Svatba utužuje rodinné vztahy

Svatba utužuje rodinné vztahy

26.05.2006

S tím souhlasí určitě každý. Přestože mnohými zatracovaný, nenáviděný, za nudnou šeď označovaný a považovaný herecky i scénáristicky za ubohý seriál, Rodinná pouta se možná dočkají dalších sérií.… (více)

Reklama

Reklama