Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princ Dominik (T. Matonoha) trápí svého otce nechutí k ženění natolik, že jej král dá zavřít do staré věže. Ve vězení objeví prince vodní víla Aneta (J. Molavcová) a je uhranuta mladíkovou krásou. Svým nejnovějším objevem se pochlubí příteli džinovi Létavcovi (P. Zedníček). Ten však víle oponuje, že nejkrásnějším stvořením je dcera císaře princezna Budúr (E. Prchalová), která odmítá všechny nápadníky. Magické bytosti přivedou svoje favority k sobě, aby mohly porovnat jejich půvaby. Netuší však, že tímto osudovým setkáním způsobí, že se do sebe princ Dominik a princezna Budúr zamilují. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Nejsem odborník na mužskou krásu, ale co se týče princezny, tak se asi pohádka odehrává v postapokalyptickém světě, kde v důsledku ozáření ženy těžce zmutovaly. Protože jestli tahle osoba měla být nejkrásnější ženou, tak jsou muži v tom světě velmi nešťastní. Až se nechce věřit, že něco tak retardovaného natočil František Filip. Ovšem, musím říct, že jeho porevoluční tvorba, až na dvě či tři výjimky, na předchozí broušené diamanty jednoduše nemá. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nepěkné kostýmy, groteskní herectví a zflikovaný scénář... Odpolední pohádky ČT si obyčejně připomínám s notnou dávkou nostalgické shovívavosti, tahle je ale opravdu hrozná. Tomáš Racek jako Marzán je neuvěřitelný a celkově nepovedenému castingu nasazuje korunu :-) Vhodné možná pro vyznavače kouzla nechtěného nebo pořádného bizáru :-) ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ale ne !! Za všechno si můžu jen já sám !!" Zoufale odehraná, či spíš přehraná, šmudla porevolučního Filipa.. Jeden monolog za druhým.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Začnu samotným příběhem. Ten je velmi slabý. Strašidla se vsadí, přenášejí jeho a ji sem a tam a oni se do sebe zamilují na první pohled. To by ještě šlo, v pohádkách se hrdinové zamilovávají lusknutím prstu. Ale pak začíná dlouhé minuty trvající dokolečka opakovaná šílenost na obou stranách. Vlastně se nic neděje. Konečně se princ vydá do dálek za neznámou a těsně se zachrání před popravou. Triky by s přimhouření očí šly ještě akceptovat. Kulisy docela také. Ale kostýmy jsou příšerné. Kdyby jen ta pohádka neměla sedmdesát čtyři minuty. To by byla vcelku snesitelná. Za takových čtyřicet, padesát minut by se z toho mohl stát napínavý příběh. František Filip ale umí točit. Jeho Náhrdelník nebo Zlá krev o tom svědčí. Na druhé straně, při dobrém výběru tématu umí točit i velké věci. Přísahám a slibuji. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Strašidla se nám už definitivně zbláznila, porovnávají své oblíbence, tahají je přes několik států, uloží je do společné postele. Královské děti projeví moudrost a charakter a vzájemně se v zamilovaném okouzlení okradou o šperky. To se hned pozná vychování. Jo, závěrečné poučení, že jsou oba stejní, až na to, že on je muž a ona žena ... jinak opravdu byli stejní, tak to se vážně nepovedlo, málo co je tak trapné, jako nepovedený vtip. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama