Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Babička Kohoutková a dědeček Novák se dohodnou na tajné a tiché svatbě v Hořovicích. Jediný, komu se Jan svěří, je jeho syn Martin. Babička Kohoutková zatím chystá pro Jana velké překvapení – prodává svůj domek v Hořovicích a výměnou získává byt v Praze. Navíc kupuje auto. Otec Jan se rozhodne, že se do Hořovic přestěhuje ještě před svatbou. Neviděn tam zastihne svou nastávající, jak vychází z domku s cizím mužem a odjíždí s ním autem. Ukvapeně odvolává svatbu. Situaci jde zjistit děda Max jako pojišťovací brigádník. Zjistí, že ten cizí muž je novým majitelem domku a právě se do něj stěhuje. Otec Jan našel svoji nastávající v novém bytě v Praze s vyhlídkou na nádraží. A tak se vzápětí v hořovickém zámku koná „tajná svatba“ za účasti celé rodiny a všech spolupracovníků. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Paní Kohoutková si jde koupit nové auto po výměně domku v Hořovicích za pražský byt, tedy v době, kdy už má trvalé bydliště v Praze, kde by tedy měla dle tehdejších předpisů auto přihlásit a obdržet pražskou poznávací značku. Při odjezdu se stěhovacím vozem však má na autě SPZ okresu Beroun, kde sice seriálové Hořovice leží, ale kde už nemá trvalý pobyt. (cundak)
  • Auto, které si paní Kohoutková kupuje, je ve všech záběrech při předávání v Mototechně typ Škoda 120 GLS, přičemž tato výbava je navenek seznatelná dle chromové přední masky zadního masivnějšího chromového štítku s označením značky a typu vozu. Ve všech ostatních záběrech, kdy s nově zakoupeným autem jezdí, však jde o méně luxusní typ Škoda 120 LS, který se navenek liší obyčejnou plastovou maskou a jednoduchého zadního štítku. (cundak)

Reklama

Reklama