Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Snídaně v trávě (S01E19)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1983, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat sa automobilom vybrali do prírody spraviť si piknik. Rozprestrú deku a povyberajú s piknikového koša samé dobroty. Lenže príjemné posedenie v lone prírody môžu ohroziť maličkosti ako sú kamene alebo tŕne. A keďže sú tam automobilom tak sa rozhodnú, že využijú čistej prírodnej vody na umytie automobilu. (pravo)

Recenze (29)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávno pryč jsou doby, kdy k pikniku v přírodě stačily šlapající dolní končetiny, deka a košík s potravou. Nyní již vím, že do přírody se jezdí autem a bez televize, obrazu, lampiček či vodovodní baterie by si člověk ten pobyt na čerstvém vzduchu rozhodně nemohl užít. Díky, chlapi. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Snídaní v trávě, teď právě prostřenou, loukou ráno vzbuzenou, napůl v snách hledám teď po kapsách, čím zaplatím dřív, než se vytratím, snídani v trávě." Michal Tučný ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Pata a Mata jsem jako dítko nemohl vystát hrozně mě štvalo jak všechno ničí, zpětně musím uznat že jsou to největší fachmani v dějinách filmu:) lepší než McGyver. v přírodě se zachovali jako typická socialistická rodinka, umýt auto, zaneřádit a přetvořit co nejvíc do své panelákové podoby, asi nechtěná satira doby. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu ide o nazorny priklad kedy i umyvanie auta moze dopadnut katastrofou. Cely serial je predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. Pan Benes bol majster tohto remesla, nastastie ma i dalsich nasledovnikov z Cesko-Slovenskej dielne. ()

Reklama

Reklama