Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Snídaně v trávě (S01E19)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1983, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat sa automobilom vybrali do prírody spraviť si piknik. Rozprestrú deku a povyberajú s piknikového koša samé dobroty. Lenže príjemné posedenie v lone prírody môžu ohroziť maličkosti ako sú kamene alebo tŕne. A keďže sú tam automobilom tak sa rozhodnú, že využijú čistej prírodnej vody na umytie automobilu. (pravo)

Recenze (29)

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozprávajú sa Nemec, Američan a Rus už po smrti v nebi, kto mal najhoršiu smrť. Nemec hovorí: - "Ja som mal strašnú smrť, dostal som na narodeniny novú motorku, išiel som sa povoziť a zabil som sa." Američan hovorí: - "Ja som dostal na Vianoce lietadlo, hneď som ho išiel vyskúšať, letel som nízko a zabil som sa." - "To je nič", hovorí rus, "môj brat dostal bicykel a ja som zomrel od hladu." ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat chystají piknik, a proto vyrážejí do klidné přírody. Místo toho, aby se věnovali dobrému jídlu začnou okolí zamořovat čistícími prostředky a následně přetvářet nedotčenou divočinu k obrazu svému. V celé epizodě stojí za pozornost jen stavba obýváku jinak je to dost nuda. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama