Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Porucha (S01E27)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1985, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat sleduje v televízií napínavé futbalové stretnutie, ale začne sa mu kaziť obraz a zvuk. Na pomoc si zavolá Mata a strašne ho prosí o pomoc pri odstránení poruchy. Pat nešťastne ostáva u televízneho prijímača a Mat sa odoberie na strechu pokúsiť sa niečo urobiť s anténou. (pravo)

Recenze (29)

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat mají ale smůlu, zrovna v době probíhajícího fotbalového EURA jim začne vypovídat službu televizní anténa. Místo toho, aby si pořídily set-top-box a přešli na digitál, se rozhodnou tu zrezlou anténu opravovat. Vynikající pointu trochu sráží její přílišné natahování. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama