Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Porucha (S01E27)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1985, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat sleduje v televízií napínavé futbalové stretnutie, ale začne sa mu kaziť obraz a zvuk. Na pomoc si zavolá Mata a strašne ho prosí o pomoc pri odstránení poruchy. Pat nešťastne ostáva u televízneho prijímača a Mat sa odoberie na strechu pokúsiť sa niečo urobiť s anténou. (pravo)

Recenze (29)

Decker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Damy a panove jestli tohle neni jeden z nejlepsich dilu tak uz nevim. Nejlepsi je naprosto kouzelne vynervovanej Pat, kterej hystericky pobiha s hadrem na cele po cely mistnosti a cholericky mlati kostetem na Mata kterej "opravuje" na strese antenu, aby uz konecne mohl sledovat ten vytouzenej fotbalovej prenos, kterej mu neustale rusi zrneni obrazu. ()

_Berunka_ 

všechny recenze uživatele

V plné polní jsou nám opět představeni Pat a Mat, borci v akci. Tentokrát je v televizi přenos důležitého fotbalového utkání, jenže co čert nechtěl, zlobí anténa. Obětavý Mat se s vervou pouští do oprav. Ale i mistr tesař se někdy utne a moc se mu nedaří. Co je horší...Pat se z nenadálé situace dostává do varu a nervózně pobíhá po pokoji, divže si infarkt neužene. Jak scénka dopadne se přesvědčte sami...Tolikrát mi v mysli proběhla myšlenka...Proč jen tato scénka patří mezi mé nejoblíbenější? Nyní přicházím s jednoduchým vysvětlením. Stejný tyjátr se totiž děje při sledování fotbalu u nás pouze s rozdílem, že na střechu lítám já:-) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titul "Porucha" je súčasťou československého krátkometrážneho, večerníčkového, animovaného seriálu "Pat a Mat". Je to v poradí dvadsiata ôsma epizóda. Bola natočená v roku 1985. Televíznu premieru mala ôsmeho februára 1989. Pat sleduje v televízii futbalový zápas. No znenazdajky mu začne blbnúť obraz i zvuk. Zavolá svojho kamaráta Mata, aby mu pomohol tento problém vyriešiť. Títo dvaja popletení, nešikovní majstri to však zase všetko dojebú. Presne tak ako je to u nich zvykom. *** ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod televizního fotbalového zápasu obstará svým komentářem Karol Polák s útočícím Šulekem, jenže pak přijde porucha obrazu a Pat je celý nesvůj. Mat se mu snaží pomoct montováním antény, jenže televize stále neposlouchá. A ruský styl opravy mlátit do televize také nepomáhá. Pak přijde Mat s geniálním nápadem - pustí rádio a sám s loutkami hraje v bedně od televize fotbal. A to byl počátek českého kalča. :-) Jinak díl nic extra. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Zajímavosti (6)

  • Animátor epizódy Jan Klos nechcel byť uvedený v titulkoch, a tak použil krycie meno Karel Klos. (MerlinPolcic)
  • V tomto dílu byly použity záběry z finálového utkáni Mistrovství světa ve fotbale v Chile 1962 mezi Československem a Brazílií. Komentuje ho Karol Polák. (Pelidor)
  • Pat zavolá Mata pomocí SOS v morseovce. (OJan)

Reklama

Reklama