Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Porucha (S01E27)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1985, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat sleduje v televízií napínavé futbalové stretnutie, ale začne sa mu kaziť obraz a zvuk. Na pomoc si zavolá Mata a strašne ho prosí o pomoc pri odstránení poruchy. Pat nešťastne ostáva u televízneho prijímača a Mat sa odoberie na strechu pokúsiť sa niečo urobiť s anténou. (pravo)

Recenze (29)

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a je to! Najlepšia solídna zábavička spolu s Mr. Beanom, ktorá bola kedy splodená! Pat a Mat RULEZ! Nenapodobiteľní majstri remesla...som hrdý na to, že aspoň niečo geniálne je Slovenskej tvorby! Oprava ako klasický Slovák ;-)) 95%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titul "Porucha" je súčasťou československého krátkometrážneho, večerníčkového, animovaného seriálu "Pat a Mat". Je to v poradí dvadsiata ôsma epizóda. Bola natočená v roku 1985. Televíznu premieru mala ôsmeho februára 1989. Pat sleduje v televízii futbalový zápas. No znenazdajky mu začne blbnúť obraz i zvuk. Zavolá svojho kamaráta Mata, aby mu pomohol tento problém vyriešiť. Títo dvaja popletení, nešikovní majstri to však zase všetko dojebú. Presne tak ako je to u nich zvykom. *** ()

_Berunka_ 

všechny recenze uživatele

V plné polní jsou nám opět představeni Pat a Mat, borci v akci. Tentokrát je v televizi přenos důležitého fotbalového utkání, jenže co čert nechtěl, zlobí anténa. Obětavý Mat se s vervou pouští do oprav. Ale i mistr tesař se někdy utne a moc se mu nedaří. Co je horší...Pat se z nenadálé situace dostává do varu a nervózně pobíhá po pokoji, divže si infarkt neužene. Jak scénka dopadne se přesvědčte sami...Tolikrát mi v mysli proběhla myšlenka...Proč jen tato scénka patří mezi mé nejoblíbenější? Nyní přicházím s jednoduchým vysvětlením. Stejný tyjátr se totiž děje při sledování fotbalu u nás pouze s rozdílem, že na střechu lítám já:-) ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod televizního fotbalového zápasu obstará svým komentářem Karol Polák s útočícím Šulekem, jenže pak přijde porucha obrazu a Pat je celý nesvůj. Mat se mu snaží pomoct montováním antény, jenže televize stále neposlouchá. A ruský styl opravy mlátit do televize také nepomáhá. Pak přijde Mat s geniálním nápadem - pustí rádio a sám s loutkami hraje v bedně od televize fotbal. A to byl počátek českého kalča. :-) Jinak díl nic extra. ()

Decker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Damy a panove jestli tohle neni jeden z nejlepsich dilu tak uz nevim. Nejlepsi je naprosto kouzelne vynervovanej Pat, kterej hystericky pobiha s hadrem na cele po cely mistnosti a cholericky mlati kostetem na Mata kterej "opravuje" na strese antenu, aby uz konecne mohl sledovat ten vytouzenej fotbalovej prenos, kterej mu neustale rusi zrneni obrazu. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Reklama

Reklama