Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Modeláři (S03E13)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 1994, 8 min

Obsahy(1)

Naši Pat a Mat dostanou hlad, a tak se rozhodnou udělat si ražniči. Tak je tady vytvoří, a honem s nima nad ohen ! Moc se netrefí, a upadne kus cihly. Pat jí přilepí, a přitom šlápne na tubu lepidla a vymáčkne všechno lepidlo na koberec. Do lepidla upadnou Matovi sirky, a vznikne stavba. Ta je oba strašně ohromí, a tak začnou z nich modelovat. Slepením všech sirek v domě vznikne x modelů. Jenže! Nezbude žádná sirka na zapálení ohně, a tak se ho snaží zapálit jednou sirkovou stavbou. Nešťastnou náhodou chytí všechny modely, a vznikne pekelný chaos, ve kterém se jim ražniči dodělají... (Matrinx)

(více)

Recenze (23)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle se říká prostě smůla, zrovna když nepřekonatelně chytré duo Pat a Mat ošéfuje jednu věc, ihned se jiná doslova posere, je to začarovaý kruh, na jejímž konci sice shoří vše okolo, ale klukům se aspoň opeče žvanec... Absurdní, ale velice příjemný díl. 7/10 ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naši koumáci tentokrát více koumají než dělají srandu, snaž až výbuch sirek stál za to. Ale co, někdy musí být naši kamarádi aspoň trošku seriózní. A tentokrát se jim i povedlo to, co na začátku zamýšleli. Ať jim chutná. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedinecny serial kde iba vizualnymi efektami sa da povedat viac ako slovami. I preto su Pat a Mat velmi oblubeny medzi najmensimi ktori maju problem sa vyjadrovat. Kompletny serial nam dava skvelu zabavu a je to predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat nejprve pěkně plýtvají jídlem, ale pak svůj zájem přesunou k výtvarné činnosti. A to jsem si myslel, že je modelařina bezpečný koníček. Když se do ní ovšem pustí tihle dva je lepší vzít nohy na ramena nebo hasící přístroj do ruky. Nakonec ale všechno dobře dopadne a naši přátelé se pořádně nadlábnou. Explozivní epizoda, která však nepatří mezi nejlepší příhody výše zmíněných pánů. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama