Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Garáž (S01E06)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Lubomír Beneš

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat a Mat sa vracajú automobilom domov. Pat vyloží Mata pred jeho domom a on ide zaparkovať auto do garáže. Garážové dvere však vypovedali poslušnosť a pri nocúvaní do garáže ich Pat poškodí. A tak oboch čaká úloha namontovať nové garážové dvere. (pravo)

Recenze (41)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +ten nápad na tenhle díl -mohli toho zbourat víc/// Pusťte mě ktomu!! Já vám ukážu jak se parkuje. To jsou fakt experti, co oni nakonec nevymyslí a na co nepříjdou... asi jedna z nejlepších částí. Zhruba od poloviny do konce jsem měl vytřeštěné oči a otevřenou pusu. Takže spokojenost, jen škoda toho auta./// Celkem 96%/// ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat přinášejí poučení do života: Pokud se flákáte v autoškole, tak auto do garáže nezaparkujete ani při geniálním využití teoretických znalostí z deskriptivní geometrie, diferenciálního počtu či teorie relativity. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat s Matem mají pravděpodobně vysloven zákaz řízení motorových vozidel na dobu neurčitou. Proto se s automobilem vždy pohybují mimo vyznačené pozemní komunikace. V tomto případě si patrně dali po obědě pár vychlazených dvanáctek a pak se pokusili zajet s autem do garáže, jejíž umístění je natolik nešikovné, že by do ní nedokázal zaparkovat ani řidič kamionu kočírující Smart. Heslo "V jednoduchosti je síla" naši hrdinové zjevně neuznávají a tak svými divokými kousky zlikvidují vozidlo i garáž a jediným výsledkem celodenní snahy je vědomí toho, že parkovat auto do garáže je naprosto zbytečné. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... aneb když nemůže auto ke garáži, musí garáž k autu. Určitě jeden z vůbec nejlepších dílů. Krásné je, že zjištění, že to auto do té garáže ani vjet nemůže, je stojí nejen čas a úsilí (to by bylo, abychom tam to auto nějak nanacpali), ale i počmáraný dvorek a rozmlácené auto. A nevykašleme se na to? Prostě přes ten vrak přehodíme igelit A je to! 100% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Decker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dil zacina zvukem jako kdyz utoci cely delostrelecky pluk. Nebojte se vsak, to jen pouze startuje auto techto dvou umelcu, kteri chteji zaparkovat sve auticko do garaze, ktera ma vsak jednu nevyhodu a to sice, ze se do ni neda vjet, protoze jeji vchod blokuje asi metr od vjezdovych dveri zed. To sice oba koumaci pochopi take, ale mezitim si sve nalestene auticko patricne odstroji (rozumej zdemoluji) a pote se pokusi podle sloziteho manevrovaciho nakresu (primo na chodniku namalovaneho) do garaze vjet. To vsak konci neuspechem. A co takhle garaz zaparkovat nad auto? Proste dalsi genialni dil ;-) ()

Reklama

Reklama