Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Zahrádka (S01E12)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1982, 9 min

Obsahy(1)

Pat a Mat vylepšují svojí zahrádku na chatě. Tu okrasné podkovy, tu ohrádka z lahví. Vše vyvrcholí přivezením trpaslíka. (J.Connor)

Recenze (35)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +ty jejich nápady rulezz -méně hudby/// Tak tentokrát na zahrádce. Pokud chcete, můžete se inspirovat. Jestliže jsou to prvně něšikové, tak následně z nich jsou kutilové. Vždyť vše de vyřešit. Nejvíc mě pobavili ty scénky s tou maltou./// Celkem 89%/// ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Decker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat si chteji vylepsit zahradku. A tak si koupi velikeho keramickeho trpaslika, ktery vsak dlouho neprezije a tak si udelaji noveho nyni kompletne betonoveho, ale asi 4 metry vysokeho trpaslika ;-) ()

Reklama

Reklama