Reklama

Reklama

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku

  • USA Home Alone 2: Lost in New York (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jsou Vánoce a rodina McCallisterů se chystá na Floridu i se strejdou Frankem a jeho rodinou. Ráno zaspí, nastane zmatek, ale na letiště odjedou všichni. Přes letištní halu musejí běžet, aby letadlo stihli, a tak se stane, že Kevin nastoupí do jiného letadla než ostatní. Kevin až v New Yorku zjistí, kde je, a rozhodne se, že si užije i bez rodiny. Ubytuje se v luxusním hotelu, jelikož má u sebe otcovu tašku s penězi i s kreditní kartou a v recepci oznámí, že otec Peter dorazí později... Kevinovi rodiče Kate s Peterem už ale zjistí, že s nimi Kevin nepřiletěl, a jdou na policii žádat o pomoc. Tam Peter navíc zjistí, že jeho peněženku i kreditní kartou má Kevin. Pomocí kreditní karty mohou Kevina vystopovat – policie rozešle číslo kreditní karty jako hledané. Kevin se mezitím v New Yorku rozhodl navštívit hračkářství pana Duncana, který je velmi hodný a výtěžek z vánočního prodeje hraček chce věnovat na konto dětské nemocnice. Kevin je Duncanovým hračkářstvím nadšen a pan Duncan mu dá dvě hrdličky ze svého vánočního stromku. Jenže jeho hračkářství chtějí vyloupit lupiči, právě ti, s nimiž se Kevin setkal o loňských Vánocích. Když se s nimi setká, uteče do hotelu. Tam na něj už čeká vrátný, jelikož přišla výzva ohledně kreditní karty Petera McCallistera a Kevin musí z hotelu utéct zadním vchodem. Tam ale na něj čekají lupiči... Kevin uteče, zkusí navštívit strejdu, ale ten není doma a navíc se jeho dům přestavuje. Kevin skončí v nočním parku, kde ho vyděsí paní, která tam chodí krmit holuby. Nakonec se s paní ale spřátelí a rozhodne se zabránit lupičům ve vykradení hračkářství... (TV Prima)

(více)

Recenze (727)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Druhý díl zákonitě potřeboval změnit prostředí a New York byl výborná volba. Opět se člověk musí prokousat tím, než dojde na likvidaci lupičského dua, která byla opět luxusní. Chudák Marv si ji odnesl poněkud drsnějším způsobem. Takže opět super vánoční zábava, na kterou se vždycky rád podívám. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Je to úplná sprostosť ale súčasne aj každoročná televízna povinnosť. Aj napriek tomu, že to už poznám spamäti stále sa na tom veľmi dobre zasmejem a pobavím. Hudba je vynikajúca a celý film pre mňa evokuje adventnú atmosféru ako žiadny iný. 89% ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Dvojka, tudíž všeho musí být VÍC. Ztracen v New Yorku mi už ani nepřišlo tak pohádkové, místy to s násilím a vulgarizmy bylo trochu přes čáru. Padouši na konci zase dostanou přes čumák, jenže je to prostě už příliš přehnané. Totéž platí i pro téměř dvouhodinovou stopáž. Starého pána z jedničky zde nahrazuje bezdomovkyně, jenže scénky s ní narozdíl od dědy působí tak nějak navíc. Scény s New Yorkem a vánoční výzdobou ale kouzelné. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokračování na úrovni jedničky, které si nejlépe vychutnáte ve více lidech, co mají dětství již za sebou. To se pak člověk směje i mimo tvůrci plánované scény. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Komediálna klasika, na ktorej som vyrastal a už od útleho veku ma stále dokáže dokonalo pobaviť aj keď ju vidím milióntýkrát. Skrátka Kevinove pastičky sú aj po skoro dvaceti rokoch úžasné. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Brilantné a vtipné pokračovanie výborného filmu Home Alone. Filmu, ktorý si zaslúži uznanie, a aj keď nebol úplne najlepším určite bol veľmi príjemne stráviteľný a príjemne pohladkal môj žalúdok aj po sto pozretiach. Film je jednoducho mojou srdcovkou a neodpustím si nedať mu vyššie hodnotenia ako ****. 80%. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

Sice o něco slabší než jednička, ale podle mě pořád hodně dobrá zábava. Nejlíp to vystihnou ****. ()

vanderbart 

všechny recenze uživatele

Pokračování nepřináší mnoho nového, je o trochu slabší než díl první, ale stále to ještě není taková ptákovina jako ostatní jmenovci, kteří následovali. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování, sice už to není ono a ani mi to už nepřijde zas až tolik vtipné a některé pasáže jsou i nudné, ale stále si to drží nadstandard. ()

Markussis 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou bez diskuze americká klasika. Je pravda, že druhý díl kopíruje do velké míry základní myšlenku toho prvního, ale na druhou stranu vzhledem k tomu, kde se odehrává, tak je více zábavný. Sám doma je už navždy spojen s Vánocemi a když se k tomu přidá ještě starý dobrý, štědrovečerní New York, tak je o atmosféru postaráno, nemluvě o zábavě při pohledu na trable dlouhoprstých banditů. ()

gutshoter 

všechny recenze uživatele

Měním a dávám o hvězdu hore! Kaňka na skvělé rodinné komedii je pouze poslední dvacetiminutovka, která je tak nereálná, a ač bych rád tento aspekt věci odpustil, nejde mi to. Ty rádoby moralistické americké fráze také dvakrát nemusím, ale budiž, tady je to ještě snesitelné. Na druhou stranu příběh se mi líbil snad ještě o něco víc než v jedničce... ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

O něco roztáhlejší a přepálenější kopie prvního dílu. Na dvě hodinky zabaví, ale kouzlo jedničky to nemá a nikdy mít nebude. (Blu-ray, dabing) ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Menej podarené no stále pobaví. Mokrí banditi sú stále mokrí (ajkeď teraz skvôr dlhoprstí) a stále retardovaný. Kevinove pasce sa viac podobajú na Sawove a na 100 percent by Harry a Marv pri týchto pasciach zomreli. Za "Milujem vás ó pane!" musím tomu dať ajkeď horších ,no stále skvelých 90% ()

Reklama

Reklama