Reklama

Reklama

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku

  • USA Home Alone 2: Lost in New York (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jsou Vánoce a rodina McCallisterů se chystá na Floridu i se strejdou Frankem a jeho rodinou. Ráno zaspí, nastane zmatek, ale na letiště odjedou všichni. Přes letištní halu musejí běžet, aby letadlo stihli, a tak se stane, že Kevin nastoupí do jiného letadla než ostatní. Kevin až v New Yorku zjistí, kde je, a rozhodne se, že si užije i bez rodiny. Ubytuje se v luxusním hotelu, jelikož má u sebe otcovu tašku s penězi i s kreditní kartou a v recepci oznámí, že otec Peter dorazí později... Kevinovi rodiče Kate s Peterem už ale zjistí, že s nimi Kevin nepřiletěl, a jdou na policii žádat o pomoc. Tam Peter navíc zjistí, že jeho peněženku i kreditní kartou má Kevin. Pomocí kreditní karty mohou Kevina vystopovat – policie rozešle číslo kreditní karty jako hledané. Kevin se mezitím v New Yorku rozhodl navštívit hračkářství pana Duncana, který je velmi hodný a výtěžek z vánočního prodeje hraček chce věnovat na konto dětské nemocnice. Kevin je Duncanovým hračkářstvím nadšen a pan Duncan mu dá dvě hrdličky ze svého vánočního stromku. Jenže jeho hračkářství chtějí vyloupit lupiči, právě ti, s nimiž se Kevin setkal o loňských Vánocích. Když se s nimi setká, uteče do hotelu. Tam na něj už čeká vrátný, jelikož přišla výzva ohledně kreditní karty Petera McCallistera a Kevin musí z hotelu utéct zadním vchodem. Tam ale na něj čekají lupiči... Kevin uteče, zkusí navštívit strejdu, ale ten není doma a navíc se jeho dům přestavuje. Kevin skončí v nočním parku, kde ho vyděsí paní, která tam chodí krmit holuby. Nakonec se s paní ale spřátelí a rozhodne se zabránit lupičům ve vykradení hračkářství... (TV Prima)

(více)

Recenze (727)

pavont 

všechny recenze uživatele

Film mal nasliapnute velmi dobre. Prostredie New Yorku ako aj par novych postaviciek ako Tim Curry ci Rob Schneider dodavali snimku stavu. V com vsak sklamal bol suboj v opustenom dome, ktori sa vymkol spod kontroly. Stale vsak musim hodnotit nadpriemerne. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování bláznivé komedie o rodince, která se chystá vánoční svátky strávit na Floridě a jako naschvál zapomenout opět na Kevina. Dějová linie je vesměs podobná prvnímu filmu. Kevin znovu udivuje nepředstavitelnou vynalézavostí nejrůznějších pastí, do kterých chytá staré známe lupiče. Množství humorných scének a povedených hlášek zaručeně pobaví. ()

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

Dvojka je sice jedničkou jedničkou v bledě modrým ale vůbec to nevadí. Změnilo se prostředí a přibylo pár vychytávek ale hlavní na tom je , že to dobře pobaví. Nic víc jsem neočekával a tak jsem spokojen. ()

Agent008 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší než první. Při některých snénách jsem byl pohlcen jako pouze ve dvou dalších filmech, které neřeknu ;-) ()

Insomnia 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke slabšie, menej uveriteľné, pritiahnuté za vlasy a zbytočne naťahované, ale pozerať a zasmiať sa na tom dá. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Možná by filmu prospělo, kdyby zde bylo méně nehod zlodějů nachystaných Kevinem a přibylo více děje.. Ale zas beru, že je tento film na tom stavěn.. Takový průměr. ()

tommicek 

všechny recenze uživatele

Už o stupeň horší, než první díl, přibylo slzavých a dojemných scén, ubylo trochu vtipu, ovšem stále je na co se dívat ... ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Zlobte se na mě kdo chcete, já mám tenhle díl radši, přestože (nebo spíše protože?) graduje scénky z jedničky maličko za mez únosnosti a některé scény ("Padni na kolena a řekni že mě miluješ!") jsou tak šílené až má člověk chuť válet se smíchy. ()

Diceros 

všechny recenze uživatele

Film je stejný, ale vlastně tak jiný. Sice nemá už tak vánoční náladu. Je akčnější, hudba je taková průdernější a je jakýmsi kompromisem a mezi krásnou hudbou z jedničky a akcí ze dvojky, takže se dobře hodí, ale už to není ono. Ve filmu je již mnoho nelogických věcí, ale pořád se to dá snést. Prostředí velkoměsta New Yorku, snobského hotelu a polorozbořeného domu jednoduše není tak hezké. Nicméně celkově je to příjemná, zábavná podívaná, která nenudí a aspoň to nepůsobí trapně jak přes kopírák. Ikdyž v některých věcech je film tak stejný a vykrádá sám sebe, přesto je tak nějak jiný. Důstojné pokračovaní jedničky za 4*. ()

lepinla792 

všechny recenze uživatele

Ještě docela přijatelné pokračování jedničky, ale spíše díky jednotlivým skečím, dějové opakování, či v některých pasážích náznaky opakování a jakoby odtrhnutí jiným směrem, jsou protivný. Kdyby se některé pasti a vynalézavé postupy malého chlapce vložili do jedničky, dvojka už nic jiného nenabízí. ()

Dataminer 

všechny recenze uživatele

Geniální! Vánoční svátky bez tohoto filmu (spolu s jedničkou) si nedovedu snad ani představit. Čím vícekrát to vidím, tím více se bavím. Výborní herci, atmosféra, pasti, hlášky (vynikající dabing), no prostě nádhera. ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pokračování. Připadal jsem si (hlavně na začátku a na konci) jako bych sledoval mírně vytuněnou jedničku. ()

B.e.r.n.y 

všechny recenze uživatele

První dva díly této série miluji. Kvalitativně jsou srovnatelné. Ale přece jen u dvojky jsem se nasmál ještě o něco více než u jedničky. Jedna z mých nejoblíbenějších filmových postav Marv zde opět září. ()

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Kevin je zase sám navíc v New Yorku a je ještě nepolapitelnější než doma, film balancuje na blbosti a vtipu dle mého se mu to daří lépe než jedničce která se spíše houpe nad propastí blbosti. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Celej příběh je jak přes kopírák podle jedničky to však u tohohle filmu nijak nevadí. Osvědčené gagy a možná i trošku navíc. Pamatuji si na své první skouknutí to jsem byl ještě náctiletý a pěkně jsem se u toho trhal smíchy. Avšak je to poslední díl filmové série u kterého se divák pobaví. Nepopírám, že velkou měrou se na tom podepsal Macaulay Culkin. ()

prometheusll 

všechny recenze uživatele

Dvojka je úplně stejně briliantní jako jednička. Hlavně se mi na dvojce líbí,jak dítě okolo 11 let běhá sám v New Yorku. Je to takový dobrozružství,které mě opravdu zaujalo.. ()

Reklama

Reklama