Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ve sci-fi....já už toho začínám mít tak trošku plný zuby. Už alespoň pátý negativní komentář na film, a Ledová planeta rozhodně nebude vyjímkou, kdo se na to hodlá koukat, nemůže čekat nic jiného. Akce je mdlá, nudná, stejně jako celý film s Lundgrenem, který dříve býval slušným bivojem, ale vše uhlodal čas, a stejně je tomu i dnes. Možná i hůře. Příběh je příšerný, zpracování a efekty hrůzné, Lundgren tam hraje jen z radosti, nebo nevim jak by si tím dokázal vydělat pár peněz, nebo spíš pár šupů? Tyhle filmy mají ale jedno jisté, televizní stanice je nepřestanou vysílat snad nikdy. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi, celkem i Dolpha Lundgrena, ale Retrograde je trochu mimo mé schopnosti odpouštět v rámci žánru. Neuvěřitelně navazující a ještě více neuvěřitelné scény, které hraničí nejen s amatérismem, ale s levnou parodií, o které tvůrci sami nevěděli. Smutný pohled na relativně zajímavé cestování v čase do doby, kdy lidstvo ještě existovalo, aby se zabránilo vymření. Herci totálně nezvládají, režisér zůstal raději u sekretářky po celou dobu natáčení a tohle by nezachránil ani slavný Drago svými silnými údery... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dolph už má problém se zády 20 let, ale přesto je schopný kvůli filmu předstírat běh. Za jeho vůli musím dát 3 hvězdy. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný sci-fi film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má dosť dobrý príbeh o poslednej nádeji ľudstva, v časoch vzdialenej budúcnosti je už ľudstvo na pokraji zániku, pretože sa nedarí objaviť liek na veľmi nebezpečnú chorobu pochádzajúcu z meteoritu, ktorý na zem spadol pred dvesto rokmi a tak je skupinka mužov vyslaná vo vesmírnej lodi späť v čase, aby nájdeniu meteoritu zabránila. Lenže väčšine osádky ide o obohatenie sa a tak musí veliteľ uniknúť, aby splnil misiu a zneškodnil hrozbu. Spracovanie nie je zlé, ale mám z neho také rozporuplné pocity. Na jednej strane je to celé príliš lacné a miestami prakticky až amatérske, ale inak som celkom spokojný, až na horšie podaný úvod z budúcnosti a celú situáciu vo vesmírnej lodi sa na to dobre pozerá, síce potenciál tejto témy bol o dosť väčší, ale aj tak je dej zaujímavý, ani na okamih ma nezačal nudiť, má viacero prvkov, ktoré mám rád a viacero nápadov je zaujímavých, aj keď nie práve najoriginálnejších. A páči sa mi aj záver. Akcie je tu priemerné množstvo, ale moc ma nezaujala. Nachádza sa hlavne v druhej polovici, dovtedy sa nájde skôr len niekoľko maličkostí, súboje sú príliš pomalé a jednoduché, po každom údere nasleduje strih, takže ani natočené nie sú až tak dobre, likvidácie sú nudne podané, takže ani inak moje obľúbené lámanie väzov ma to nezaujalo a prestrelky sú na tej najobyčajnejšie úrovni. Akcia je tu len na to, aby tu bola, inak by tento film nemohol fungovať, ale za zmienku nestojí ani jedna akčná scéna. Herecké obsadenie nie je najhoršie, Dolph Lundgren v hlavnej úlohe ma baví, okrem neho poteší aj Gary Daniels, len škoda, že v akcii má len minimum priestoru, jeden krátky, ale aj tak nudný súboj, pár úderov a to je všetko. Ale s nikým tu nemám problém, záporáci sú znesiteľní a ani vedľajšie postavy nenudia. Réžia a technická stránka sú na tom veľmi zle, ale dá sa na to zvyknúť. Myslím, že toto hodnotenie je až moc prísne, samozrejme sa nejedná o nič výnimočné, ale kto vie, čo od toho môže čakať by nemal byť sklamaný. Ale dalo sa z toho získať aj o dosť viac. Objektívna kvalita filmu- 43%, film sa páči mne na 60%. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

S prehledem nejhorsi Lundgrenuv film nevim co to melo bejt scifi? akcarna? nebo parodie na to? nebo parodie na parodii? to asi nejspis jak rekl Dolph ty nemas budoucnost a ja pevne doufam ze takovyhle shitky taky ne ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Skoro umírající Lundgren, skutečně zajímavý kousek jedné velké filmové nešikovnosti. Avšak hvězdu dávám za ne tak nejhorší nápad a ne tolik špatnou kameru. ()

Shakers odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film som ani nezačal pozerať a už ma to hneď odradilo.Keď som videl Trailer tak ešte v poho ale ako som si pretáčal nejaké pasáže tak to je konečná. 5% -Odpad! ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ultralevná vykrádačka čehokoliv. Dolph Lundgreen s papundeklovou krosnou na zádech která značí jako že je z budoucnosti je k smíchu. Ale jinak svaly má stále z ocely a respekt si dovede sjednat. Takže komu stačí ke štestí primitivní céčko kde se pořád něco hýbe a sem tam někdo dostane správně přes d*žku, ten zas tak sklamaný nebude. Retrograde je určitě lepší než to co produkuje v poslední době Seagal. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Opět platí premisa, že kdo má tyhle filmy aspoň trochu rád, tomu se bude Retrograde aspoň trochu líbit. Všichni ti odpaďáci si prostě museli splést žánr, protože nejsou cílovým publikem. Jednoduchá akční sci-fi, neunudí, nenadchne, lehce pobaví a čas ukrátí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|23%| Jeden z mála filmů s mojím oblíbencem Dolphem Lundgrenem, který mi unikal. Slabé hodnocení n CSFD se tentokrát shoduje se mnou. Není tomu ale tak pokaždé. Vždy hodnotím podle sebe. Třeba takový Jill Rips se mi dost líbil, a to byl velmi slabě hodnocen. Nicméně, tohle bylo hodně slabé. Ani nevím zda-li mám shledávat nějakou logickou chybu. Pro mě to bylo nudné, akční scény amatérsky natočené, postavy hráli děsně včetně Dolpha, který se zde snad ani vůbec nesnažil. Ani mu ta role nesedla. Daniels se také vůbec nepředvede. Relativně krátká stopáž a já se nudil a počítal jednotlivé minuty. Furt se tu něco dělo, určitý nápad to mělo, tak nebudu odpadovat, ale to je asi tak vše. ()

Fingon odpad!

všechny recenze uživatele

Můj otec má zvláštní vkus: kromě sovětských válečných filmů systematicky skupuje to nejhorší, co se dá v přílohách novin najít. Nebýt toho, tenhle "skvost" bych naštěstí nikdy neviděl. Nicméně jsem se přesvědčil o jednom: Dolph Lungren je tak špatný, jak si ho pamatuji. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje tady se Lundgren snaží hrát, bohužel pro něj protože to fakt neumí. Upřímě Lundgrena moc rád nemám a přijde mi děsně nesympatickej. A tady ten jeho přeliv...... Páni ten teda vládne:-D ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Lundgrenovské céčko z veľmi hlúpim scenárom. Lacné. Bitky zbytočne postrihané. Ozaj hlúpe... Ale oproti POSLEDNEJ HLIADKE o kúsok znesiteľnejšie... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaké podhodnocené béčko, jenom že tohle není béčko, tohle je hovadina. Průběh filmu nudný, Dolph mi přišel nesympatický, herecké obsazení příšerné a jinak film celkově pěkná kravina. SPOILER: A když už na konci se vrátil časem aby zachránil jednu osobu, proč nezachránil rovnou celou posádku? KONEC SPOILERU. Vážně kravinka..:-)) ()

Reklama

Reklama