Reklama

Reklama

Nikdo

  • Kanada Nobody
Horor / Krimi / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, 2007, 88 min

Obsahy(1)

Během chladné zimní noci, která se tváří, jako by neměla nikdy skončit, přichází v 50. letech minulého století skrze stíny tajemný zabiják, který je připraven spáchat vraždu. Naráží ale na zdatného protivníka, který jako by předvídal každý jeho další krok a nakonec zaútočí, byť na první pohled pozdě. Zlověstný telefonát ale potvrdí zdánlivě nemožné. Člověk, který se měl stát obětí vraždy, nakonec přežil. A pak jako by se zbláznil čas. Lidé, které muž – oběť potkal, si na něj nepamatují. Jeho zranění se zázračně hojí. A pod jeho rukama umírá člověk, jehož vychladlé tělo on sám před pár hodinami našel. Vše se uzavírá do kruhu, jehož vyvrcholení je záhadné a jen těžko pochopitelné. Oběť se totiž stává lovcem. Lovcem sebe samého. Autorem scénáře i režisérem mysteriózního sci-fi thrilleru s prvky hororu se stal debutující Kanaďan Shawn Linden. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Je fajn, že se Cinemax rozhodl pro páteční horrorové vysílání (pá 23:30 hod.), ovšem až na horror "UVNITŘ" to zatím byly samé sračky. Jako tento film "NIKDO". Koukal jsem na to 30 min. a nevěříčně jsem kroutil hlavou. Co to jako mělo být? To mám ještě u horroru přemýšlet a uvažovat, co tím jako autor chtěl říci? Jenže tento příběh neměl ani hlavu ani patu. Děsivý a plížící se ODPAD! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Atmosféra zimní mrazivé noci a herecké výkony jsou excelentní. Nad tím zbytkem se budu muset zamyslet. Ty časové smyčky a paradoxy totiž nevím, jestli měly nějaký význam, nebo šlo jen o ornamentalistické prvky. Nechápu ty mafiány, resp. ano, ale pak by vraždící muž ve smyčce byl ten, co je připoutaný na židli a umírá, takže šlo o jeho delirium? Nechápu tu slepou bezdomovkyni, co furt skládá kost čísi ruky a schovává si nikláky do truhly. Ale třeba to všechno fakt mělo a má nějaký význam, na který budu muset přemýšlením dojít, až si poskládám jednotlivé dílky skládačky. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama