Reklama

Reklama

Bořek stavitel: Nezapomenutelné Vánoce

  • Česko Bořkovy Vánoce (více)

Obsahy(1)

VÁNOCE se blíží i BOŘKOVI a jeho kamarádům! BOŘEK má se svými kamarády plné ruce práce. Společně musí připravit slavnostní VÁNOČNÍ koncert ve městě. VÁNOCE přicházejí a BOŘEK je celý nesvůj - jeho dvojče bratr Tom, zoolog na polárním kruhu - se poprvé po letech vrací domů. S kamarády a novými přáteli kolem se BOŘEK těší na své nejkrásnější VÁNOCE. nejdříve však musí se svou partou připravit slavnostní vánoční koncert. Všechno musí být v naprostém pořádku, protože přijede vzácná návštěva. Když se snaží BOŘEK vyznat ve zmatku a splnit plán, dozví se, že se Tom zpozdí. Stihne BOŘEK postavit jeviště včas? Bude zase dělat Santu? A co Tom? Přijede? Ať už se stane cokoliv, tyhle VÁNOCE budou nezapomenutelné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Průměrný "celovečerní" Bořek... kdyby nebylo Sira Eltona Johna!!:D Ale vážně - Elton John je tam spíš jako takový running gag, všechno ostatní je při starém. Stopáž je natažená prakticky jen tím, kolik práce je na Bořka (a jeho "kolegyni" Týnu) navaleno. Příběh o dvojčeti by byl v podstatě podraz, ale je pravda, že tehy běžel Bořek cca třetím rokem, takže se to ještě dalo omluvit:) Je to pohodovka na Vánoce, která neurazí a děti na socio-emočním vývoji neohrozí, takže 70%. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

pro mě ztráta času, ale ten film není určen mně, nýbrž špuntům do 8 let, z toho je třeba vycházet. Mí junioři jsou z tohoto DVD úplně hyn, což mi říká, že to demnce není. Jestli to nadchne camfrňouse ve věku 3 - 6 let, což je cílová skupina, tak to asi musí k něčemu být nebo ne? Za juniory dnes hodnotím podle nejlepšího vědomí a svědomí :-) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Bořek se prohání na sněžném skútru poblíž Severního pólu, aniž by měl na hlavě svou oblíbenou helmu. Je to trochu podezřelé, ale vysvětlení je jednoduché. Tento adrenalinový jezdec není Bořek, ale jeho dvojče Tom, který se chystá opustit místo věčného sněholedu a strávit vánoce se svým bratrem a jeho ukecanými stavebními stroji. Na můj vkus se v tomhle snímku málo válcuje, ale přítomnost Eltona Johna to celkem vynahrazuje. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Náš 6letý Honzík: "Byl jednou jeden dvůr a na tom dvoře byly prostředky. Byly Vánoce. Přiletěla jedna kapela, která tam šla cvičit písničku. Julča jela s Rolíkem za nima cvičit písničku. Bořek se snaží, aby za ním přijel brácha. A nakonec přijede. V převleku Santa Klause." Táta dodává: Elton John rulezz!!! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Celkem milá pohádka, těžící z úspěchu seriálu a s velmi příjemnou stopáží, která uteče jako nic. To, že v tom vystupuje Elton John se svým Crocodile Rock, je jenom hezkým bonusem. Když člověk neví, co s hodinou času, tak je tohle ideální řešení. 70% ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na jemne priblblé postavy a dialógy som si postupom času zvykal a bolo to fakt ťažké, ale príbeh celkom ušiel. Najviac ma ale bavily drobunké modely všetkého možného. Pre decká úplne vhodné. ()

Oxy 

všechny recenze uživatele

Viděno několikrát. Spíše nechtěně, než úmyslně. Brácha měl takové období, kdy si to pouštěl furt. Když to porovnám s ostatními pohádkami a seriály pro děti z dnešní doby, připadne mi to jako Shawshank :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem v originále, ale docela pochybuju, že tam mluví skutečně Elton John, i když vše je možné, navíc když je to britský seriál. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Bořka jsem měl už od dětství hodně rád a tak mi nedělalo problém se podívat na film s mým čtyřletým synovcem. Nečekal jsem, že mě film uchvátí, to se ani čekat nedalo, ale myslel jsem, že mě alespoň na hodinku zabaví. Chápu, že film není určen mé věkové skupině, ale celkově se to nelíbilo ani synovci.. Podprůměrný příběh, dlouhá stopáž, zbytečné dějové linky.. 20% ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o snímek pro menší diváky, tak nemohu říci, že bych se nebavil. Jsou zde určité pasáže, které se musí brát s nadsázkou, ale to je to nejmenší.. Bořek je Fenomén :) ()

Reklama

Reklama