Reklama

Reklama

Bořek je šikovný, chytrý, obětavý a hlavně má dobré srdce. Jeho stavební stroje i dispečerka Týna to dobře vědí, a proto mu vždy při práci pomáhají za všech sil. Ať už Bořek staví silnici, buduje tunel pro ježky, nebo zachraňuje kočku Mícu, může se na své stroje a Týnu vždycky spolehnout. (oficiální text distributora)

Recenze (116)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Znáte Bořka, všechno spraví. Znáte Bořka, šikulu!.... Myslím si, že není nikdo, kdo by si tento popěvek někdy nezamumlal pod vousy. Není to nic světoborného a extra kvalitního, ale jako malý klučina jsem se na to (občas i malinko s údivem) dokázal dívat. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 50% (2*) | ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být i horší. Pár věcí tam může být dokonce vtipných, ale přece jenom bych nepodceňovala inteligenci dětí - myslím, že to může zaujmout maximálně předškoláky. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Děti do jistého věku ho mají rády. pak se jejich zájem přesouvá jinam. Bořek je pro ně jejich správný hrdina. Jen na čas, pak jdou jinam. Všiml jsem si, že Bořek přitahuje hlavně chlapce. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Netradiční pojetí pohádky z prostředí stavební firmy. Zní to divně, ale na děti to funguje - zejména zvídavá míchačka Julie dává dost prostoru na vtažení malého diváka do firmy Bořka stavitele ;o) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak říká náš 6letý Honzík: "Na jednom dvoře jsou důležité prostředky. Je tam strašák Hugo, občas se mu něco nepovede. Jinak Bořek s Týnou pracují." ---- I když je to takové... socialistické (pracuje se i o víkendu a v době volna)... přesto to udrží pozornost dětí a chtějí to vidět pořád dokola. A Hugo je vždy vtipný. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

když to porovnám třeba s Teletubbies a podobnejma kravinama, tak jsou to zasloužené tři hvězdičky. pokud náhodou při přepínání televize narazím na bořka, tak vždycky dokukám do konce ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak proč to ve svých letech "sleduji", že? Totiž moje mamka pracuje ve školce, takže to z práce tahá domů :-D No a i když se bráním, tak to vidím. Úvodní píseň je nepříjemně vlezlá pro dospělého člověka, který má všech 5 pohromadě. A celkově to není vtipné, takže mi to nemá, co nabídnout :) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když to konfrontuji třeba s Patem a Matem, tak Bořek nemá takový humor. Pokud se na tohle dívám očima malého dítěte, tak se rozhodně nenudím. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbí. Je to sice pořád dokolečka, Hugo je fakt pošahanej a chudák Bořek by si ani na chleba nevydělal, ale o to tady přece nejde :-) ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jediné na co jsme mohli koukat na stavebce, když nám vypadla nějaká hodina a neměli jsme supla :)) Nesmírně přínosné :o) Nechcete někdo postavit baráček?? ;) ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem fakt ulít. To mě fakt bavilo, i když je to spíše pro děti tak do 6 let, ale i tak se mi to líbí. Dobrá úvodní melodie a vše je bráno tak lehce, jako by tam nebyl jediný problém. A to mě baví.75%Přístupnost:přístupný ()

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Reklama

Reklama