Reklama

Reklama

Bořek je šikovný, chytrý, obětavý a hlavně má dobré srdce. Jeho stavební stroje i dispečerka Týna to dobře vědí, a proto mu vždy při práci pomáhají za všech sil. Ať už Bořek staví silnici, buduje tunel pro ježky, nebo zachraňuje kočku Mícu, může se na své stroje a Týnu vždycky spolehnout. (oficiální text distributora)

Recenze (116)

The_God 

všechny recenze uživatele

Další z dětských seriálů. Objektivně tomu dávám 3*. Subjektivně hodnotit nemůžu. 6 nebo 7 dílů na jednom DVD dokázalo zabavit expřítelkyninýho 3 letého syna na dost slušnou dobu (5*), ale bohužel často se stalo, že jsem byl donucen na to koukat taky a to stále na to samé DVD (odpad!). Takže pokud máte malé dítě, které zvládne být nějakou dobu samo jen s televizí, je to neocenitelné, jinak jen normální dětský seriál. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

V rámci konkurencie ide o obstojný seriál. Animácia je síce elementárna, ale podarený dabing hrá pre zmenu v prospech seriálu. Opäť však značne záleží na tom, ktorý diel pozeráte - niektoré sú zaujímavejšie, iné zasa nudnejšie. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Můj bratr to má každý den zapnuté, jednou jsem koukl a pro děti to není nijak závadné. Když jsem byl malý, tak jsem také na to koukal jako blázen a byla to jedna z mojich nejoblíbenějších pohádek, docela super, ne ? ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je určený pro děti mladšího školního věku a mohou se při něm dozvědět mnoho ze světa různých povolání, s nimiž se mohou běžně setkat. Doporučuji ho. ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

Vše je hrozné je to pro malé děti ale v omezeném množství. Hrozná hudba a zázračný Bořek který by snad postavil i kulatý čtverec. Přesto hvězda kvůli sestře:) ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pohádka mého dětství. Vždycky jsem obdivovala ty mluvící auta, co Bořkovi pomáhali stavět. Nejvíce se mi líbil Lůďa. ()

Davule 

všechny recenze uživatele

Bořek je lempl a skoro všechno, co tam dělá, dělá blbě (základy bez balvanů jsou prý nekvalitní a podobné WTF). Prcek to má ale rád, pač je to barevný a na začátku hraje chytlavá znělka, kterou se naučil zpívat. ()

psycholog 

všechny recenze uživatele

,,Dokážeme to, jasně dokážeme" - ,,dokážu se na to dívat? NE opravdu nedokážu." I pro děti je to takové ušmudlané a nevidím v tom nic extra.....PS:kvůli svému 3 letému bratrovi dávám 40% - z milosti. ()

Matysek1984 

všechny recenze uživatele

Jasně, že hodnotit čistě dětský (a opravdu hodně "low age") pořad nemá moc velkou hodnotu, ale můj malý bráška je z něj unešený, já se s ním na pár dílů podíval. A konstatuji, že existujou stupidnější pořady pro děti, a toto si tedy 3 hvězdy zaslouží. ()

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Reklama

Reklama