Reklama

Reklama

Bořek je šikovný, chytrý, obětavý a hlavně má dobré srdce. Jeho stavební stroje i dispečerka Týna to dobře vědí, a proto mu vždy při práci pomáhají za všech sil. Ať už Bořek staví silnici, buduje tunel pro ježky, nebo zachraňuje kočku Mícu, může se na své stroje a Týnu vždycky spolehnout. (oficiální text distributora)

Recenze (116)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Znáte Bořka, všechno zkraví, znáte Bořka, buzolu! Seriál je a priori určen samčí části budoucích plemeniteb. Jedná se o další britský pokus o tramtará svět s lalala problémy. Personifikace kdejakého kusu nářadí by však mohla v budoucnu přinést jisté trable s empatií. Pokud tedy chcete mít ze synka manuála, který si vydělá více, než čtyři doktorandi dohromady a ještě při tom bude pobíhat na čerstvém vzduchu, ideální volba pro vás. Akorát by mohl nenávidět lidi a až nezdravě milovat svůj hoblík. ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Někdo (jako já) by si mohl myslet, že Bořek stavitel je ožralý prase, který se ke svým podřízeným na stavbě nechová zrovna moc pěkně, ale realita je úplně jiná. Bořek je totiž v pohodě chlap, který má všechny rád a každému vždy pomůže, aniž by za to něco chtěl. Ano, je pravda, že občas ani Bořek neodmítne milý úsměv vděčného zákazníka nebo pohlazení roztomilé kočky Lízy, ale že by si někdy za něco vzal peníze? Ne, tohle prostě není Bořkův styl! A za to ho uznávám! ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Dokážeme to udělat? JASNĚ, ŽE DOKÁŽEM! No... snad. Já to taky dokážu udělat... aleeee kam zase tím směřuji... já blbec. No nic, asi jsem nezačal moc dobře, ale věřím, že Bořek nikdy nezklame a vše dokáže udělat na poprvé (i když mu překazí plány Hugo, nebo se ztratí Micka). Legendární seriál mého dětství, u kterého bych klidně vydržel i celou hodinu. Nezapomenutelná znělka, skupinka bagrů, kteří si pomáhají a příhody, které Bořka někdy dostanou do problémů. Postupně se začaly přidávat další postavy, jako Jack s jeho autama. Seriál není dlouhý, příběhově klape, ale ani nějak extrémně nepřekvapí. Z dětství dávám čistý průměr. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Znáte Bořka, všechno spraví. Znáte Bořka, šikulu!.... Myslím si, že není nikdo, kdo by si tento popěvek někdy nezamumlal pod vousy. Není to nic světoborného a extra kvalitního, ale jako malý klučina jsem se na to (občas i malinko s údivem) dokázal dívat. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 50% (2*) | ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak říká náš 6letý Honzík: "Na jednom dvoře jsou důležité prostředky. Je tam strašák Hugo, občas se mu něco nepovede. Jinak Bořek s Týnou pracují." ---- I když je to takové... socialistické (pracuje se i o víkendu a v době volna)... přesto to udrží pozornost dětí a chtějí to vidět pořád dokola. A Hugo je vždy vtipný. ()

Galerie (227)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o nejčastěji umísťovaný pořad do programu českého Jim Jam podle dat Big Zoom a.s. z období 1. 10. 2009 až 27. 3. 2024. (Vitox)
  • Poté, co byl výtvarný styl seriálu změněn na CGI namísto klasického stop motion, došlo k rozhořčení fanoušků. Nezávislá asociace školních filmů v Irsku dokonce zašla tak daleko, že uvedla, že „množství stop motion animace nahrazené CG je ohromně vysoké“. (LUKICKK)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Reklama

Reklama