Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Německá romantická komedie o ženě, která se musí rozhodnout mezi potřebami manžela, svou nečekaně úspěšnou kariérou a novou láskou. Irina vždy nasledovala svojho manžela Reinharda z jedného mesta do druhého. Teraz sú späť vo svojom rodnom meste, kde všetci priatelia majú rodiny a prácu - až na Irinu. A tak sa Irina rozhodne, že podnikne niečo aj ona sama, aby sa mohla realizovať. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

argenson 

všechny recenze uživatele

Frajer odletí do Ameriky a nechá doma frajerku, která záhy zjistí, že zdaleka není tak zajištěná, jak si myslela. Naštěstí je po ruce fešnej soused, kterej jí sežene fleka a ona mu za odměnu skočí do postele. Láska, chápeš. Když se pak z Améru vrátí ten frajer, co na ni má papír, tak zjistí, že mu ten papír je k hovnu. Romantika, chápeš. Kolem frajerky se mezitím motá neuvěřitelný panoptikum asexuálních mužatek, který má asi dotvořit zdání, že ona je tam za tu krásnou. A padají kreténský repliky typu, kdy ta krásná vleze na podzimně šedý rozoraný rumiště a užasle praví: "To je ale krásná zahrada." Takhle to dopadne, když máš na Youtube zaplý automatický přehrávání a nějak masochisticky si to chceš dát do konce. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Rychlé, nedramatické, předvídatelné, nenáročné na mozkové buňky. Přesně to jsem potřebovala a přesně to se mi od této německé romantiky dostalo. Nepřišlo mi to ani nijak zvlášť směšné, nebo připitvořené. Za mě fajn. ()

Reklama

Reklama