Reklama

Reklama

Pan Dubínek

(seriál)
  • Velká Británie Oakie Doke
Velká Británie, 1995, 26x min

Obsahy(1)

Loutkový seriál o 26 dílech, kde je hlavním hrdinou moudrý pan Dubínek, který bydlí v dutině dubu a pomáhá rozlousknout problémy svých kamarádů. (Mertax)

Recenze (45)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Milá vzpomínka na dětské časy. Pana Dubínka jsem měl moc rád. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 65% (3*) | ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malé dítě jsem býval velmi klidné povahy. Flegmatik, který neměl ponětí, jak vypadá šok, či vztek. Zlom v mé povaze nastal v momentě, kdy jsem v televizi zahlédl dubínka. Tento pořad ze mě udělal cholerického bastarda, kterému už pouhé vyslovení tohoto pořadu zalévá oči krví. Skutečně dosti nemocný seriál, jehož projekce u mě zanechala vážné zdravotní následky. Pan Dubínek Teploušínek. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem to měl rád a když vidím dnešní dětské pořady, tak jsem rád, že alespoň něco takovýho bylo. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Dubínek je tak hezky roztomilý a neskonale moudrý , ale to je vše. Možná kdybych to shlédnul jako mladší , viděl bych přece jen jinak. Celkově si ovšem myslím že se to našim malým ratolestem líbí. ;-) ()

Simpoch odpad!

všechny recenze uživatele

Kam se poděly pohádky plné dobrodružství? Kdo ví... Možná že z nás Chip a Dale, Pokémoni a další pohádky založené na vtipném boji s padouchy vychovaly surovce. V tom případě ale nechci vědět koho vychovají tyhle Dubínek, Teo, Teletubbies... z dětí co to vážně sledují. Nerad to říkám, ale u televize jsem strávil i já pěkný flák života a to se pro děti nezmění. My jsme chtěli být hrdinové, nebo strážci vesmíru. Diváci Dubínka budou toužit být přihřátí. Dvěma slovy: Palec Dolu! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Hrdina mého dětství. Ve školce a na prvním stupni to bylo moje úplně nejoblíbenější pohádka a Dubínek byl prostě frajer s tou úplně nejlepší klouzačkou na světě. Patrně bych s tím neměl problém ani dnes, ale těch 80% můžeme svést třeba na nostalgii. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pan Dubínek je jednou z těch prostoduchých kravin, které vznikly v době, kdy Britům vlezla do hlavy sláva jejich Bořka stavitele a v honu za kvantitou tvořili v podobném měřítku jeden divnější seriál za druhým. ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Měl jsem hrozně rád znělku a doteď si pamatuju díl, kde se pořádaly závody v místním.. jak to nazvat.. okolí dubu? ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Dubínka jsem objevil až díky své dceři. No je to samozřejmě pohádka určena pro předškolní publikum a tak se k tomuto seriálu musí přistupovat, nicméně své splní a ještě nenásilně zamoralizuje. ()

Reklama

Reklama