Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o komplikovaných vztazích mezi otcem a synem.Rodinná krize přiměje úspěšného majitele restaurace Dela Farradaye, aby se společně se svými dvěma syny vypravil strávit víkend v chatě na samotě v lesích u jezera. Doufá, že společně strávený čas pomůže napravit vzájemně zpřetrhané vztahy. Chce svým synům vysvětlit proč se chystá rozvést s jejich matkou a zároveň se nemůže vyrovnat s faktem, že mladší z chlapců je homosexuál. Situace se dramaticky zkomplikuje, když se u chaty objeví dva uprchlí trestanci z nedaleké věznice. Je to jen náhoda nebo je jejich příchod spojený s někým z přítomných ? Vyřešení nebude lehké a všichni zúčastnění si přitom budou muset složit svou zkoušku dospělosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že film vznikl na základě divadelní hry (až na úvod a závěr jednota místa a času) a jako komorní drama obstojí. Zkoušku dospělosti v tomhle příběhu skládají vlastně všichni Farradayové - a podle mého v úplně opačném pořadí, než by se zdálo podle data narození. Ke scénáři mám vlastně jen jednu výhradu: jak se Cam dověděl, že Frank neumí plavat? Že by se mu tím chlubil v dopisech z vězení? ()

pend 

všechny recenze uživatele

Oficiální text je trochu mimo...Otec přijíždí na chatu po náhodném setkání s jedním ze svých synů, který ho přistihne s jinou ženou. V chatě náhodou nečekán a nezván je i jeho druhý syn- gay.... Drama s 5 lidmi v jedné chatě. Poměrně dost zvratů. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Opravdu příšerný film (výpravou televizní úrovně), který se snaží nasbírat body v první polovině rodinným dramatem s gay tématikou (která ale urazí svou klišovitostí každého gaye) a v druhé polovině seká jeden zvrat za druhým až k hrůznému čestnému konci, aby pocit divákovy trapnosti eskaloval kamsi do nebes. Tady ozvěnu hororové atmosféry Jeepers Creepers nehledejte. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Mě neohromila ani chata či příroda, to úroveň tohoto průměrného snímku nezvýší, ale spíše, že film byl natočen stylem jako o něco delší a napínavý stý díl nějaké americké telenovely, což podpořil i český dabing … 4544 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama