Reklama

Reklama

Napoleon Dynamit

  • Česko Napoleon Dynamite (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Napoleon Dynamite je nový typ hrdiny s pevným afrem, rozkošnými měsíčními botami a schopnostmi, které nelze překonat. Napoleon tráví dny kreslením bájných zvířat, hádkami se svým bratrem Kipem a vyhýbáním se intrikánskému strýci Ricovi. Když do Napoleonova života vstoupí dva noví kamarádi, nesmělá Deb a kníratý Pedro, rozjede trojice kampaň, jejímž cílem je zvolit Pedra prezidentem třídy a splnit studentům jejich nejdivočejší sny. Ale pokud má Pedro porazit nafoukanou Summer, bude muset Napoleon uvolnit svou tajnou zbraň. (Paramount Network)

(více)

Recenze (301)

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Je to ze života! Já měl přesně takového spolužáka. On není retardovaný. Jen odmítá přistoupit na všeobecně schvalované vzorce chování a zůstává vždy svůj. Divný jsme my všichni ostatní!!! ()

Railman 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mě hodnotil docela těžko. Každá postava je v něm tak trošku divná, ale jen v rámci určitých mezí. Není to vůbec nějak extrémně divné, divnějších filmů jsou mraky. Narozdíl od jiných nezávislých divností tento film nemá ani žádnou "hlubší" myšlenku, ani nějak zajímavý děj, ale co je podstatné... tak nějak sem u toho bavil. Natočeno je to barevně a svěže, herci jsou zajímavíl. Nakonec musím dát za čtyři. ()

art 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsme cekal kdy to prijde. A najednou byl konec. Pak jsme premejslel jestli to byla komedie nebo sci-fi. A to bylo cokoliv, byla to dost nuda. ()

DonTommy 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu si asi každý bez výjmky položí dříve nebo později otázku "co to sakra je?" Nicméně část lidí to bude říkat s šíleným pobavením a část se strašným znechucením :) já jsem ta první skupina, koncentrace exotů v Napoleonovi je na hranici únosnosti a sledovat je při čemkoliv co dělají je dokonalý požitek pro blbce kterého si každý v sobě nosí :D VOTE FOR PEDRO! ()

Bounded

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, jak jsem se mohl na něco takového koukat hodinu a půl aniž bych to vypnul. Celý film jsem přemýšlel o tom, jestli se v něm něco stane. Soustavně jsem zapomínal, co se stalo v předcházejících scénách a vůbec jsem byl tak na půl mimo, zhruba jako všichni hlavní hrdinové. Budu si to muset ještě utřídit, balancování na hranici vtipnosti a nudnosti je vskutku na ostří nože. Buď velká recese nebo nuda. Čas ukáže. ()

lakiboy 

všechny recenze uživatele

Trápnosť nad trápnosť. Jedna hviezdička za retro hudbu a druhá za výstup pre Pedra Sancheza. Ten bol naozaj dobrý. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já nepopírám, že občas člověk má náladu na ty "blbé" a "jednoduché" vtipy a já ji včera, když jsem si ten film pouštěla, měla, jenže to se holt nestává tak často... ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Tento film mě nezaujal. Bylo tam pár vtipných světlých chvil, ale více mě nudil. Asi nejsem až takovej retarda :). Potenciál to mělo, herci vhodní, ale nebylo to využito ve směru, který jsem očekával a který by se mi líbil. 30 % ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

Loserovská komedie toho nejujetějšího střihu. Jak jí poznáte? Nechcete mít nic společnýho s kýmkoliv z ní, a přesto jste s nima a fandíte jim. Do toho hlášky jak z plavovlásky, US venkov a najednou se vám vybaví česká nová vlna, hmatatelná trapnost vám zahltí vnitřnosti a jste ztraceni. Už nikdy nebudete tim samym člověkem. ()

Zeldur 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém dýchá nezávislost z každého záběru. Někomu možná přijde vcelku jednoduchý, při hlubším pohledu však jde o trefnou sondu do života intelektuálně znevýhodněného jedince. A proto, Vote Pedro! ()

Mrs.Doyle 

všechny recenze uživatele

Napoleon nemá chybu! Absurdní humor doveden k dokonalosti. Možná to chce vidět víckrát, aby člověk naplno ocenil genialitu tvůrců, kteří nám servírují jedno defo za druhým a na konci to úžasně zakončí nezapomenutelným tanečním vystoupením defa def. PS: Pokud někdo víte, kde se dá sehnat tričko s nápisem "Vote for Pedro", ozvěte se prosím :-) ()

Kleopatr 

všechny recenze uživatele

Už jsem to viděl dvakrát a furt nemůžu přijít na tu hlubokou myšlenku, která tam určitě neni:-) Je to šilený... ()

Související novinky

Rickon Stark z Hry o trůny míří do Zlína

Rickon Stark z Hry o trůny míří do Zlína

12.05.2018

Fotbal na islandské sopce, superhrdinové na dvou kontinentech, koňské závody na mongolských pláních, bláznivá cesta malých rockerů, boj proti pradávným obrům, retro dobrodružství malých únosců či… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama