Reklama

Reklama

Napoleon Dynamit

  • Česko Napoleon Dynamite (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Napoleon Dynamite je nový typ hrdiny s pevným afrem, rozkošnými měsíčními botami a schopnostmi, které nelze překonat. Napoleon tráví dny kreslením bájných zvířat, hádkami se svým bratrem Kipem a vyhýbáním se intrikánskému strýci Ricovi. Když do Napoleonova života vstoupí dva noví kamarádi, nesmělá Deb a kníratý Pedro, rozjede trojice kampaň, jejímž cílem je zvolit Pedra prezidentem třídy a splnit studentům jejich nejdivočejší sny. Ale pokud má Pedro porazit nafoukanou Summer, bude muset Napoleon uvolnit svou tajnou zbraň. (Paramount Network)

(více)

Recenze (301)

Tadas 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzvláštnějších filmů. Ve filmu dostáváme zvláštní a jiný pohled na život ze strany divného kluka. Místama je film až tak zvláštní a nepříjemný, až to vyvolává zajímavé duševní pocity. ()

destl 

všechny recenze uživatele

Veliká paráda, Jared Hess má opet bily puntik, jeden uz ma za Nacho Libre a tim tretim (snad) rozhodne ze fakt sakramensky umi:) ()

RAPTTTOR 

všechny recenze uživatele

Dávám jeden bod, protože kdosi tvrdí, že tohle je komedie. Jinak bych dal mnohem víc. Bohužel nemohl jsem se tomuto filmu smát ani v nejmenším. Jestli jste někdy viděli retardovaného kluka(je jedno jestli lehce nebo těžce) a lámali jste se v pase smíchy, tak je mi vás opravdu líto. Snímky jako třeba Blbý a blbější jsou o tomtéž, nicméně tam herci přehrávají a film je natočen tak, že se smějete, protože koukáte na Blbého a ještě Blbějšího, tady se koukáte na jednoduchého kluka, který se snaží protloukat životem… Jestli vám to přijde k smíchu - je mi vás líto. ()

KharDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jde úplně mimo mně protože sám je úplně mimo Atmosféra filmu je tak ze 75 roku Suché rozhovory,trapné scénky...Totální ubohost ! ()

Gabrlenka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se smát, když přesně tohle se děje u nás doma. Akorát Pedro není z Mexika, ale jinak vypadá úplně stejně. No a Dynamit už se mě nějaký pátek snaží pozvat na rande. Dochází mi výmluvy, protože ty jeho boty prostě nesnesu... ()

RajmikCZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajimavá ,,nerd'' podívaná, při které se smějete i věcem, které prostě vtipné nejsou. Dokonalý Efren Ramirez a jeho výraz ja nic neudělal. [B] Vote for Pedro [/B] ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Mě si filmek moc nezískal a přitom mívám tenhle styl rád. Divné. Možná proto, že hrdina byl tak dobře udělanej jako vůl, že jsem k němu nepocítil vůbec žádné sympatie. A navíc tam bylo podobných volů víc. ()

Karel321 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film. Neskutečně do detailu propracovaný. Pokaždé je lepší a lepší. Teď už takový film vzniknout nemůže. Pekelná prdel z demetů. ()

Související novinky

Rickon Stark z Hry o trůny míří do Zlína

Rickon Stark z Hry o trůny míří do Zlína

12.05.2018

Fotbal na islandské sopce, superhrdinové na dvou kontinentech, koňské závody na mongolských pláních, bláznivá cesta malých rockerů, boj proti pradávným obrům, retro dobrodružství malých únosců či… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama