Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luke (Ed Harris) a Jackie (Susan Sarandon) se rozvedli jako rozumní lidé, bez žraločí asistence právníků a nedůstojných soudních tahanic. Přesto jejich dvě děti, roztomilý Ben a dospívající Anna, jen těžko snášejí otcovu novou sympatickou přítelkyni Isabel (Julia Roberts). Je mladá, je atraktivní, má zajímavé povolání módní fotografky, ale přes veškerou upřímně míněnou snahu zůstává v očích dětí především zlou macechou, která rozbila manželství rodičů. Jen velmi zvolna, po drobných krůčcích si Isabel získává důvěru a úctu dětí. Když pak Luke požádá Isabel o ruku, korunuje už tak komplikovanou situaci Jackie odhalením svého ponurého tajemství má nevyléčitelnou rakovinu. Umírá. Od této chvíle k sobě zcela rozdílné ženy opatrně hledají cestu a zodpovědná Jackie pomáhá bohémské Isabel zaujmout místo milující a milované matky jejích dvou dětí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Huguette 

všechny recenze uživatele

Asi nedovedu být objektivní, píše se tu, že se ve filmu vyskytuje moc sentimentu, snaha rozplakat, snad i jakési poučení... Nevím, tento si mě získal už jako malou holku, brečím u něj pokaždé, když ho vidím, a prostě ho mám ráda, lidsky ráda. Stačí se jen zamyslet, že to může být pravda. A jako film, umělecky a technicky - nemyslím, že má něco vyjímečného, čím by mohl zaujmout. Ale příběh se mě dotýká a ráda se hezkou, okatou Susan nechám dojmout. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z filmů, který mě neuvěřitelně dojal a u kterého jsem nedokázala udržet slzy, je to rodinné drama plné sentimentálních scén, ale díky skvělým hereckým výkonům a krásné Julii Roberts a Susan Sarandon film za podívání stojí. I když je tam pár scén, které se mi zdáli příliš zdlouhavé a tím nudné, ale jinak hezký film, který vás chytne za srdce. ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není veledílem, ale dokáže záhřát u srdce, zaujmout a pobavit. Příjemné herecké obsazení s příjemnými hereckými výkony. Obzvlášť Susan Sarandon je zde nenahraditelná. Julia Roberts je na druhé koleji, ale je taky výborná. Ed Harris jen skvěle doplnil trio. Liam Aiken a Jena Malone své role zvládli bravurně. Líbila se mi pestrá kamera a hudba nabízející svižné i pomalejší kousky. Taneční výstup matky a dětí nemá chybu. Závěr je hodně emotivní a dobře zvládnutý, příznávám se, že i slzičky ukáply. Nenapadá mě, že by mi něco vadilo. Tento snímeček mi vylepšil náladu a s ním i jedno pochmurné a propršené odpoledne - a to se cení. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na Ed HARRISE a Susan SARANDONOVOU, ale že to bude taková "poučná" červená knihovna, to jsem opravdu nečekala. Vůbec si nedovedu představit situaci v rodině, kde dochází milenka bývalého manžela za dětmi a vlastní matka ji bere jako nějakou "aupair". A takových hloupých situací je tam více. Hlavně prostořeká holka, které nikdo nedá přes hubu. No vydržela jsem to, ale DVD si nekoupím. ( A Ed Harris tam má roličku, kerou by mohl zahrát i začínající herec). ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ten film začnete více vnímat postupem let či vlivem zkušeností, které v životě získáte...Protože vím, že jsem ten film viděla jako malá a pohlížím na něj teď úplně jinak než v mládí..A rozumím tomu. Je tam skvělé obsazení - co si budem - Harris a jeho charisma přestože má na hlavě méně vlasů ;) To je něco, co je pro mnoho lidí nepochopitelné ;) Krásná Roberts a silně dominantní a silná Sarandon...Trojice, kterou doplňují dvě děti...Je to až někdy moc idylické, ale zase to obsahuje plno běžných životních situací...Podle mě se u toho filmu buď pozvracíte a nebo si ho s radostí za pár let pustíte znovu :) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • Film byl věnován vzpomínce na Irene Columbus, což byla matka režiséra Chrise Columbuse, která rok před vydáním filmu zemřela na rakovinu podobně jako hlavní postava tohoto filmu. (HappySmile)
  • Režisérova dcera Eleanor Columbus se ve filmu na chvilku objevila jako holčička na hodině baletu. (HappySmile)

Reklama

Reklama