Reklama

Reklama

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taká dvojepizóda seriálov typu X-Files alebo Psi Factor o rodinke, ktorá sa zapletie s mimozemšťanmi. Bohužiaľ práve ich stvárnenie je mizerné. V ľudskej podobe sú divní a v prirodzenej smiešni. Dejovo mi to tiež pripadá, že už v dobe vzniku to bolo tak 10 rokov za zenitom a dnes to už pôsobí úplne mimo. Jednu hviezdičku dávam za pár pekných poctivých analógových výbuchov a druhú za môjho obľúbenca Robertsa v normálnej civilnej úlohe a s cool briadkou. 4/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Film, kterej vzniknul na vrcholu popularity Akt X a podle toho taky vypadá. Je to vlastně taková prodloužená epizoda tohohle seriálu, která je docela napínavá, solidně obsazená a má překvapivě akční finále. Jediný, k čemu mám zásadnější výhrady, jsou ty ufoni, který vypadají jako banda děcek v pyžamech, co si na maškarní vyrobila kostýmy emzáků. Naštěstí ve filmu téměř nejsou. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Pátrání po tomto filmu je po 5 letech u konce. Strašná zoufalost, jediné vodítko, které jsem měl bylo to, že hlavní role byla obsazena někým, kdo celkem připomínal Erica Robertse... Tak nakonec vidíte, jak to dopadlo :D. Je to už pěkná řádka let, co jsem to viděl na tehdy ještě u nás začínající televizní stanici AXN a pokaždé, co to opakovali jsem kvůli všudypřítomnému napětí nebyl schopný vnímat nic jiného, než obrazovku staré tesly nacházející se už někde ve sklepě. Takhle mě UFO tématika snad ještě nikdy nepohltila. ()

Reklama

Reklama