Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gwendoline je sličná a odvážná dívka z vyšší společnosti, která se za doprovodu své služebné Beth vydává na nebezpečné pátrání po svém zmizelém otci, jehož stopa končí v Číně. Ihned po příjezdu jsou ovšem hrdinky zajaty zlovolným majitelem jednoho nočního klubu. Z jeho spárů jsou však záhy vysvobozeny pohledným námořníkem Willardem, který je i přes svou počáteční nechuť doprovází na strastiplné pouti až do tajemné země Yek Yeuk, kde vládne tvrdou rukou královna Amazonek, chystající nepříjemné překvapení...
Dobrodná pouť plná napětí, akce, lásky a erotiky může započít. Nalezne Gwendoline to, co skutečně hledá? (KmK)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Postava Gwendoline (Tawny Kitaen) je inšpirovaná postavou z bondage komixu od Johna Willieho "Adventures of Sweet Gwendoline". Prvá časť bola publikovaná v pin-up časopise Wink v roku 1947. John Willie je známy i ako editor alternatívneho magazínu Bizarre. (SurbPsycho)
  • Púštne scény sa nakrúcali v Maroku, scény z džungle na Filipínach a štúdiové zábery zo skrytého mesta v parížskych ateliéroch. (classic)
  • Postava hlavnej hrdinky Gwendoline vychádza z eroticky ladených komiksov Johna Willieho zo 40. rokoch minulého storočia. Objavili sa v časopise Bizarre pod názvom Sweet Gwendoline. (classic)

Reklama

Reklama