Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný herec hraje po celý život pouze epizodky, jen v reklamě se tu a tam blýskne. Až se najednou dočká velké role, která s ním neuvěřitelně zamává. Trpí on, trpí jeho rodina i okolí. To, co hraju, začíná být skutečnost," přiznává si ve chvílích deprese a jeho psychiatr k tomu dodává: Buď se těch potíží hodláte zbavit, nebo si je hýčkáte a z jejich podstaty tvoříte. Musíte se rozhodnout. Buď se chcete vyléčit, anebo chcete být umělec a trpět." Člověk na křižovatce v okamžiku velkého rozhodování. I když psychiatr trochu jednostranně přehání a tahle situace zůstane jen první fází dramatu. Osudy herce Richarda i jeho ženy Lindy se ještě pořádně a nečekaně rozvinou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato porevoluční televizní hra s „hororovým“ nádechem stála za to, hlavně díky skvělým hereckým výkonům Zlaty Adamovské a Pavla Rímského. Druhý jmenovaný se o to zapříčinil hlavně svým „pohledem smrti“. Samozřejmě ještě musím připomenout Cardu s dlouhým hárem a mladičkou Laurinovou. Jinak příběh je celkem jednoduchý, atmosféra místy skutečně dobrá a lehce nadprůměrné hodnocení si to určitě zaslouží. 60% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nějak si nevybavuji, že by Pavel Rímský, herec s naprosto nezaměnitelným hlasem, měl někdy hlavní roli jako v tomto hororově psychologicky laděném tv filmu. Námět je velmi dobrý ( možná i na celovečerní film), ale to zpracování alá levné kulisy nedělní chvilky poezie z toho dělají televizní věc k zapomění. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Neuvěřitelná nuda od začátku do konce. Hrozná kolovrátková hudba. Musel jsem se nutit, abych to aspoň dokoukal, a stejně jsem u toho podřimoval. Nápad nebyl špatný, ovšem to zpracování. Nevím proč, ale evokovalo mi to jiný televizní počin z té doby - Panelák. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Pár překvapení na konci to vytáhlo o tu dvacítku výše. Není to špatné, jen to chtělo větší spád. Já to viděl na YT, kde ten, kdo to tam dal ustřihl konec, takže nevím, jak dopadlo s Richardovou manželkou. Jinde jsem film nenašel. ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že i TV film může být o hodně lepší než mnohé filmy určené do kin. Příběh se povedl a později docela překvapil, vhodně zvolená hudba dodává většině scén tu správnou nervy drásající a zneklidňující atmosféru a oba hlavní herci zahráli postupné šílení velmi přesvědčivě. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý televizní hororový počin. Adamovské, jak ji moc nemusím, to tu slušelo (nejspíš poprvé a naposled ve všem, co kdy hrála), Rímského taky v něčem kvalitním moc nevídáme... Jen ta hudba byla hrozná, divím se, že je pod něčím takovým podepsán Soukup. A vlastně závěr bych taky udělal jinak. Ale co už. ()

Reklama

Reklama