Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Výlet (S01E22)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1984, 10 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat odchádzajú z domu s plnými batohmi na pleciach a chystajú sa na výlet. Všetko naložia do automobilu a na mape si pozrú trasu, ktorú budú musieť absolvovať. Pred odjazdom sa ešte naposledy pokochajú obrázkami krásnej prírody čakajúcej ich v mieste cieľa ich cesty. Mat sa snaží naštartovať auto, ale výsledok je nulový. Ak chcú zažiť príjemné chvíle v lone prírody musia na aute nájsť závadu a odstrániť ju. (pravo)

(více)

Recenze (30)

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Jeruzaleme sa ľudia chystajú ukameňovať nevernú ženu, pred ktorú sa v poslednej chvíli postaví Ježiš a povie: - Tak dosť! Nech hodí kameňom ten, kto je bez hriechu! Všetci ľudia sklopia zrak k zemi, ale zrazu vyletí kameň a trafí nešťastnicu. Ježiš sa otočí tým smerom a sklamane povie: - Ale mama, prestaň! ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou zkušení trampové a tak chtějí vyrazit do neprozkoumané divočiny. Bohužel si jejich plechový miláček postavil hlavu a nechce nastartovat. Po několika opravách se auto, nebo spíš to co z něho zbylo, stává nepoužitelným a s výletem to začíná vypadat bledě. Naši staří známí se nevzdají a za pomoci svého důvtipu donutí přírodu přijít až k sobě do bytu. První polovina epizody je slabší, ale vytváření lesa bylo fajn. Celkově je to tedy průměr. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se krátce objevují skutečné lidské ruce, a to když Pat sundavá ze zdi kytičky a jiné kytičky později krájí. Scéna se odehrává cca v čase 6:45. (churchyard)
  • Pat hraje na konci epizody na kytaru píseň „Tři citrónky“. (OJan)

Reklama

Reklama