Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podvodník Leo Garfield a jeho nádherná manželka Lily jsou nejpohodovější pár ve městě. Společně sní o tom, že jednou provždy uniknou ze světa každodenního zločinu. Chtějí s tím skončit a splnit si svůj sen – plavbu na Kubu bez návratu. A tak společně dají dohromady brilantní, dost odvážný plán. Chtějí vtáhnnout do své sítě všechny bezohledné prospěcháře, kteří si samozřejmě chtějí ukousnout z bohatého koláče. Když se největší podvod, do jakého se kdy pustili, začne rozbíhat, musejí se Leo s Lily hodně snažit, aby si udrželi náskok a nepadli do intrik ostatních. Jedním z nich je žralok Troy, jenž má zálusk na Lea kvůli nesplacenému dluhu z hazardu. Další je prostoduchý goliáš zvaný Moose, který hledá svou přítelkyni a požádal Lea o pomoc. A pak je tady Bruno, který je pro Lea něco jako otec, ten se chystá hrát jinou hru podle svých vlastních pravidel. A nezapomeňme na excentrického Julia... Nebezpečná hra začala! Při každém setkání jde o pravdu a lež. Kdo z nich lže? Kdo říká pravdu? Pravdou je, že nikdo z nich nemluví pravdu. Anebo ano? (Cinemax)

(více)

Recenze (5)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Filmu hodne skodi misty neprehledny dej, ktery v mnoha okamzicich "bavi" opravdu neuveritelnymi zvraty - ze by tak scenarista chtel zakryt svoji nemohoucnost? ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Keď som sa spätne zamyslel nad všetkými tými ojebmi, ktorými sa navzájom "oblažovali" postavy príbehu, došlo mi, že viaceré z nich boli vlastne úplne zbytočné, pretože niekedy naozaj všetci zúčastnení aktéri danej oblbovačky navzájom o podvode vedeli. Otázne je koho teda oblbovali ak nie diváka filmu? No ale čo už. Veď bez týchto dodaných hier by nebol film samotný tak efektný, hravý a pútavý. Ani nie tak plný neprehľadných zvratov, ako píše užívateľ gouryella, ale skôr plný chytrých hier, počítajúcich vopred so správaním protistrany. Vyústenie sa dalo vytušiť a z viacerých narážiek bolo úplne zrejmé. No nevadilo ani toto, pretože takto pútavo prešpekulovaných hračiek nikdy nie je dosť. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete příjemně pobavit a nečekáte od tohoto snímku nějaký hluboký zážitek, budete nadmíru spokojeni. Dějovými zvraty napěchovaný filmeček má velmi fajnové obsazení herci druhé garnitury, dobrou hudbu a prostě se mi to líbilo. režie Rob Walker ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Film pre dospelých, ktorý originálnym spôsobom chváli najmä intelektuálnu šikovnosť pri odchode z temného zvrhlého sveta mafie... ()

Reklama

Reklama