Reklama

Reklama

Hamilton

  • Švédsko Hamilton (více)
Trailer

Tajný agent Carl Hamilton je pověřen úkolem zlikvidovat gang ruských pašeráků zbraní. Nebezpečným kontrabandem je řízená střela SS-20 s termonukleární hlavicí o síle 1,5 megatuny, která by Paříž, Washington či New York v jediném okamžiku změnila v popel. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli tohoto snímku se představí švédský rodák Peter Stormare, který před lety zakotvil v Hollywoodu a stal se vyhledávaným představitelem drsných, ke všem odhodlaných chlapíků, stojících často na okraji společnosti.. Děj snímku se neskutečně táhne, přehnanost akčních scén připomínají místy Jamese Bonda ve švédském provedení. Film je koukatelný, ovšem nic světoborného k vidění není a na zadek se filmový fajnšmejkr rozhodně neposadí ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Švéďáci umějí. Není to náhoda sice tenhle starej Hamilton se Stormarem není tak bombastickej jako ten novej, ale i tak mě to bavilo. Stormarovi úloha chladnýho profíka sedne. Hamill je parádní bezcharakterní záporák. Jo a zapamatujte si, že Švédští výsadkáři jsou největší drsňáci. Zajmou a popraví bandity , těla rozřežou na kusy a spálí a dokonce spálí i prachy co mají banditi u sebe. Je to syrový, chladný prostě severskej akční film a ty já můžu. Škoda, že délka je přepálená tak o 20 minut bych to zkrátil a dal bych 4* takhle je to 65% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dufal som, ze to bude taka lacnejsia Svedska variacia na Bonda. Alebo aspon napinavy spionsky film. Ale ono je to skôr detektivka zo spionskeho prostredia v ktorej sa nezazivne patra po nejakych paserakoch zbrani. Neustale sa tam keca a keca a keca a mna to proste strasne nudilo. Ked uz dôjde na akciu, tak je aspon kvalitne natocena, ale je jej veľmi málo. No a samotny Hamilton ma tiez sklamal. Aj ked ho hra charizmaticky Stormare, tak pôsobi úplne nevýrazne. Asi to bude tym, ze je mizerne napisany a po skonceni filmu ho ani neviem poriadne opisat. V akcnych scenach je schopny a to je tak vsetko, co viem o nom povedat. Takze vysledok je pre mna velka nuda. 4/10. ()

kacudzde 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli můj nejoblíbenější herec. A v kladné roli - ty popravy to byl přece rozkaz :-) . Jako tajný agent švédské speciální jednotky musí najít a zneškodnit ukradenou jadernou bombu. Zní to slibně, ale mohlo to být lepší. Bohužel celý film je dost natahovaný a ke konci rušily některé scény hraničící až s parodií. Ale co, Peter v uniformě, trousící ironické poznámky a slaňující se v obleku stál rozhodně zato :-) . ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

LFŠ 43 (Film 18): Už chápu, proč Stormare hraje pořád jen záporáky. Jeho charisma ten film prostě neutáhne (jeho slow walk od exploze je ještě směšnější než bývá obvykle) Naprosto ho zastiňuje Mark Hamill, svojí camp variací na Jokera. Příliš nepomáhá ani fakt, že mezi "ty hodné" patří příslušník GRU a Libyjští bojovníci za svobodu. Dokonce i ten jediný Američan co je Stormarovi k ruce je spíš komická úřednická figurka s vizáží Kofiho Annana a rapperským jménem Texas Slim. Co se týče Seveřanů (včetně Rusů), ti jsou nesympatičtí už od pohledu, navíc se nechovají ani jako typičtí klaďasové (poprava rukojmích je sice z hlediska logického naprosto v pořádku, ale ani Chuck Norris by si něco tak srabského nedovolil). No prostě sebranka k pohledání. Je úsměvné, že jako hlavní padouchové jsou zde Američani, ale to je asi důsledek levicového náklonu Švédska. Skoro bych až řekl, že Hamilton je takový inverzní Delta Force. Pokud jste fanouškem aeronetu či parlamentních listů, přihoďte navrh 3 hvězdy. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Švédsku (Enköping, Kiruna), Rusku (Murmansk) a Maroku (Ouarzazate). (GASTON73)

Reklama

Reklama