Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se zraní ředitel letního tábora, skupinka vysokoškolských studentů převezme vedení. Okoření každodenní rutinu tábora a nastává organizovaný chaos. U některých afrických kmenů je zvykem posílat své mladé členy na 40 dní samostatně do buše. Pokud se po čtyřiceti dnech vrátí živí, jsou považováni za plnohodnotné příslušníky kmene. Podle tohoto vzoru je uspořádán dětský tábor, který řídí vojenským způsobem hlavní vedoucí Obernon. Rozdělí děti na tři skupiny a přeje si, aby mezi sebou válčily. Večer u táboráku jim vypráví hrůzostrašné příběhy. Ovzduší mezi jeho pomocníky Wendy a Wichitem je nabité sexuální energií. Tajně se v noci scházejí, jenže hlavní vedoucí Oberon jim jejich choutky vždy překazí. Jednou, když je v noci opět stopuje, udeří do něj blesk. Ze začátku přísně vedený dětský tábor je po zranění hlavního vedoucího v absolutním chaosu. Pomalu se začíná přeměňovat v instruktážní školu sexu, kde praktikanti mají volné pole působnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tu jednu za Swain, kvuli který jsem si to taky pustil. Jako komedie to funguje asi jako personal v chernobylu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková letní rozjásaná blbůstka s nečekaně trhlou Dominique Swain, eroticky éterickou bisexuální Jamie King a tradičně ňoumovatým Justinem Longem. Na tenhle tábor byste své děti nikdy neposlali ale určitě byste tam chtěli dělat vedoucí/ho. 2.5* ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se dívala jen kvůli Justinu Longovi. Tušila jsem, že dějově to bude nic moc. A taky bylo ... Stupidní a trapné dialogy provází celý film od začátku až do konce. Dala bych i horší hodnocení, ale kvůli hereckému obsazení dám 40% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Sexy Jaime Kingů a kupodivu nepůvabná Dominička Swainovic - to budou asi tak veškeré vjemy, které mi sledováním této podivnosti vytanuly v závitech šedé kůry mozkové. I když, podivnost je ještě poměrně ambiciózní titul, blbost je termínem daleko výstižnějším. 35% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vyslovene zabitý čas. Ľutujem, že som to vydržal až do konca, ale ja som taký masochista, že keď je film stupidita, tak ho namiesto vypnutia dopozerám do konca aj so spoločným hraním sa na mobile napr. Takže takto berte aj to hodnotenie. Že sa tu objavil Justin Long a iné mená, tak to bol len omyl. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy jsou snad jenom za dočasné nájemníky hereckých karavanů, jinak fakt nevím. Problémem je, že dejme tomu sympatičtí hlavní hrdinové ve schránce našli povolávák na pitomý tábor, kde s pitomím dialogem na rtech ztvárňují pitomé příběhy pitomých rolí..........a pak se mohl Brad Renfro divit, že kariéra šla do kopru. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem čekal, že to bude pořádna ptákovina, u které se ovšem odreaguju a řádně zasměju. Popravdě jsem byl trochu zklamán. Hlášky zde za moc nestojí a že by to byla vyloženě sranda, se taky říct nedá. Film má alespoň obstojný sexuální náboj, dost to tady mezi hlavními hrdiny jiskří, ale dobře vypointovaných srandovních situací aby člověk pohledal. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Pokus o teenagerskou komedii z tábora. Nebýt slaboduchého scénáře, přílišného množství postav, které hrají dost mizerně a absence humoru, mohlo to dopadnout mnohem lépe. Takto máte občas problém odlišit od sebe příliš mladé praktikanty a podezřele "staré" dětské táborníky. Nesourodá skupina praktikantů stojí za to, v rámci křečovitých pokusů o humor je tu zastoupen rebel, který se zakoukal do naivky a nebere ohled na to, že už léta po něm pálí jeho kamarádka. Po naivce vzdychá i třídní šprt, po šprtovi touží jeden gay a vše různě páruje, popichuje a poučuje dvojice sexuálně zkušená, uchylný mačo a bisexuální nymfa. Když se do toho ze začátku plete ještě militantně fašistický hlavní vedoucí Oberon, přiteplený kuchař, dívka s první menstruací, chlapec učící se "lovu" žen, černošský šprt, náměsíčná magorka, epileptička a obtloustlý autista nesnášející dotek, je na zmatek a trapnost zaděláno. ()

Reklama

Reklama