Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Art Jeffries (Bruce Willis) - agent FBI, byl nespravedlivě převeden na jinou práci, při níž se dostal do konfliktu s mocnou Národní bezpečností agenturou. Důvodem je devítiletý chlapec Simon geniální autista, kterého měl chránit. Dešifroval totiž přísně tajný kód Mercury, zřízení pro práci amerických zpravodajských služeb a fanatický šéf projektu Nick Kudrow (Alec Baldwin) je odhodlán zbavit se nejen malého luštitele, ale i všech nepohodlných svědků události. Art se Simonem se proto musí skrývat a v souboji se všemocnou mašinérií riskovat vše. Jeho jedinou nadějí v souboji s časem je Simonův výjimečný matematický talent, pomoc bývalého parťáka a sympatie dívky, kterou dvojice uprchlíků náhodou potkala. (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +výtečný Bruce Willis, námět, zajímavý záporáci, reálný děj -je to již starší film, málo akce, nenabízí nic nového/// Dle vašich ohlasů jsem čekal průměrný nudný film. Ovšem dostal se mi celkem zajímavej kousek do Willisovi zbírky. Přiznám se, že jsem čekal trošku jinej děj, než jen standartní thriller, ale i přes žádné překvapení se na to dalo dívat. Jen akční scény nevybočují nijak z průměru a hudba je na tenhle snímek celkem standartní. Řeknu to asi tak, být to nový snímek a vidět jej v kině, nejspíš bych byl zklamán. Na sobotní večer u televize se však jedná celkově o příjemný film./// Celkem 62%/// ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Filmy tohohle typu nesleduju často, takže si netroufám říct, že už to tu x-krát bylo. Mě to bavilo. Dobře napsaný scénář, gradující příběh. A i když Baldwinova role je nechutně záporná, nakonec i on měl svou pravdu, jeho argumenty měly logiku a v některých momentech mě bavil víc než Willisova póza spasitele světa. Hezky zahraná vedlejší role Stacey, náhodně odchycené ženy v knajpě. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Na Willisa pomerne nudné a ťažkopádne. Veľká absencia napätia a prekvapivých zvratov. Chýbala mi dôkladnejšia prepracovanosť scenára a Simonovej postavy, akčných momentov a podobne. Zreteľný je aj Willisov útlm v tejto fáze jeho kariéry. Síce sa začal venovať filmom s vážnejšou tematikou, no tu vidíme, že začiatky sú ťažké aj pre herca takéhoto kalibru. A o Baldwinovi škoda písať. Priemerisko ako hrom. 50%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nějak zvlášť okouzlující film to tedy nebyl, ale několik slibných pasáží (scén) by se tu určitě našlo. Zápletka samotná mohla být určitě lépe zpracována, je tu několik hluchých míst, ale i docela slušných akčních pasáží. Bruce Willis za svou kariéru natočil mnohem lepší filmy, ale ke konci i mnohem horší. Takže to vidím na klasický průměrný střed. Škoda, že Peter Stormare tu měl jen opravdu „jepičí život“. Nic co bych musel vidět znovu. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento thrillerový snímek si jistě 60 procent zaslouží.Hlavně mám rád Bruce Willise(Smrtonosná past-tato série je má nejoblíbenější snad z Willisovy tvorby).Je zde víc skvělých herců-třeba ještě Alec Baldwin.Willis hrát umí a tento snímek o autistickém klukovi Simonovi potěší...Tento snímek má docela hodně akce a nemálo také hodně napětí.Proč ne?Pustil jsem si jej i dnes(po letech).Willis jako agent Jeffries je vcelku dobrý i sympatický.Tento film je trochu zvláštní(asi je to okolím a tím,že jde o thrilller). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (17)

  • Tento film se natáčel v Chicagu v USA. (reich)
  • Bruce Willis získal za roli Jeffriese Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Terva)
  • V Kudrowovej vínnej pivnici Kudrow (Alec Baldwin) obviňuje Jeffriesa (Bruce Willis), že sleduje príliš veľa reklám na SUV. Je to narážka na to, že že Bruce Willis aj Alec Baldwin v tom čase nahovorili reklamy pre tieto typy áut. (Arsenal83)

Reklama

Reklama