Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Art Jeffries (Bruce Willis) - agent FBI, byl nespravedlivě převeden na jinou práci, při níž se dostal do konfliktu s mocnou Národní bezpečností agenturou. Důvodem je devítiletý chlapec Simon geniální autista, kterého měl chránit. Dešifroval totiž přísně tajný kód Mercury, zřízení pro práci amerických zpravodajských služeb a fanatický šéf projektu Nick Kudrow (Alec Baldwin) je odhodlán zbavit se nejen malého luštitele, ale i všech nepohodlných svědků události. Art se Simonem se proto musí skrývat a v souboji se všemocnou mašinérií riskovat vše. Jeho jedinou nadějí v souboji s časem je Simonův výjimečný matematický talent, pomoc bývalého parťáka a sympatie dívky, kterou dvojice uprchlíků náhodou potkala. (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Dve veci mi ohľadom tohto "skvostu" vŕtajú v hlave. Ako je možné, že na TOTO sa dal nahovoriť pán Willis a ako je možné, že pán Becker dostal od kompetentných úradov "občiansky", pretože zmasakrovať takto slušný námet sa nepodarí hocikomu len tak každý deň a navyše bez použitia motorovej píly (to si aj zaslúži palec hore :) Inak zaslúžená malina Bruce za toto účelové NIČ pre masy... ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Art zažil stresující situaci v akci a vybouchl, díky tomu byl sesazen a dělá pro FBI jen odposlouchávání, náhle je však povolán pro nalezení malého Simona. Simon je autista, který má rád hlavolamy a jeho dětský mozek dokáže rozšifrovat kódovací šifru Mercury, která má být nejlepší ochranou na světě pro všechny agenty. Art musí Simona pochopit a myslet jako on, musí se stát jeho přítelem. Výborný thriller s kouskem citu. Miko Hughes jako autista výborný ve své roli. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

dosť zlý film - zmätená a slabá akcia, úplne nemastný neslaný scenár, kopec chýb, nezáživný charakter willisovej postavy a totálne tlačenie na city . . . dve hviezdičky pre peknú kim dickens (aj keď majúcu úplne nepochopiteľne odfláknutú rolu), slizouna storemara a jeho cameo, v ktorom ho willis vyhodí z vlaku a samotného willisa, môjho dlhodobého favorita . . . ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pred deseti lety, kdyz jsem film videl, jsem se pomerne dost vylekal, jak muze dopadnout obycejna rodina kvuli jednomu telefonatu. Dneska uz to tolik nebastim, ale jako napinavy snimek dobry, napeti v tom bylo, ale casem, kdy se to prehouplo pres druhou pulku, sel cely film do pryc. Bohuzel, Bruce a deti nejdou dohromady. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení poměrně přesně odpovídá tomu mému - slabší tři hvězdy blížící se dvěma. Film se snaží hrát hodně na divákovy city a jekot mladého kluka je vskutku nervydrásající. Je fakt, že Willis, Baldwin i mladý Hughes hrají, co jim síly stačí, přesto pokud bych si musel vybrat willisovku s dítětem, sáhnu raději po Šestém smyslu. Zvláštní je, že Willis má opravdu tendenci často hrát traumatizované policisty. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (17)

  • Snímek byl natočen na motivy románu "Simple Simon", který napsal Ryne Douglas Pearson. (Terva)

Reklama

Reklama