Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel nočního klubu a hazardní hráč Ron Lewis (Joe Don Baker) se vrací domů do Tennessee z výletu do Texasu a málem je sám zastřelen. Když Lewis přijíždí domů, konfrontuje ho zástupce policie. Obviní Lewise z účasti na střelbě a surově ho napadne, což vyústí ve rvačku, při níž je zástupce zabit a Lewis těžce zbit. Lewis je zatčen za smrt zástupce. (sator)

(více)

Recenze (4)

sator

všechny recenze uživatele

Majitel nočního klubu a hazardní hráč Ron Lewis (Joe Don Baker) se vrací domů do Tennessee z výletu do Texasu a málem je sám zastřelen. Když Lewis přijíždí domů, konfrontuje ho zástupce policie. Obviní Lewise z účasti na střelbě a surově ho napadne, což vyústí ve rvačku, při níž je zástupce zabit a Lewis těžce zbit. Lewis je zatčen za smrt zástupce. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní film. Nečekal jsem moc navíc jsem byl zklamán když jsem zjistil o co se bude jednat, ale nakonec je to příjemný film o vězňovy který byl uvězněn neprávem a chce odplatu. Baker zahrál hlavního hrdinu(padoucha jak se to vezme) naprosto dokonale, a dlouho jsem nepřál nikomu aby nakopal prdel hajzlovy. Fakt mi ho bylo líto a ta odplata byla parádní. Nebylo to žádný maso jako dnešní filmy. Jen škoda že film je sem tam moc dlouhej občas padne trošku nuda. A polovinu scén s jeho manželkou bych totálně vyhodil. Ale každopádně rozhodně překvapení. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama