Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdo by si mohl myslet, že Donnie Darko je typický puberťák. Jenže Donnie je zklamaný kluk, trpící vizemi o obrovském králíkovi, který se ho snaží dostat pod svůj zničující vliv. Aby tomu zabránil, dopustí se činů, které ho přivedou až na psychoterapii. Přežije nesnáze středoškolského života i lásky a unikne bizarní smrti, která mu hrozí při pádu motoru z letadla. Donnie bojuje se svými démony, v přeneseném i skutečném slova smyslu, a prožívá příběhy, související s putováním v čase, s fundamentalistickými guru, osudem i machinacemi s vesmírem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

griff

griff (hodnocení, recenze)

tak konečně u nás...téda v kině:) dneska jsme na něm byli ve Světozoru:)

koudi

koudi (hodnocení, recenze)

film, ktery okamzite jde do moji top 5.... mam uz jakztakz svoji teorii ale chtel bych vedet jestli neexistuji ceske stranky s teoriemi na film protoze jsem linej si prekladat z aj

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

nepoznáte niáku stránku kde sú vysvetlené rôzné teorie na tento film.sonnak vo svojom komente niáke spomína na wikipedii ale ja to neviem nájsť.ak niekdo niečo také pozná nech mi na to pošle odkaz do pošty alebo sem

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kwoky

kwoky (hodnocení, recenze)

Hrozne zvlastni film. Mrazivy, prekvapujici, tajemny. Bohuzel jsem nebyl tak unesen jako ostatni, takze za ctyri prekrizene kamarady :)

kuba86

kuba86 (hodnocení, recenze)

Donnie Darko je jednen z mála filmů na které se můžete dívat dokola a dokola a ddokola...... a přitom objevíte znova a znova.... něco nového a pochopíte stále více věcí ale ještě nikdy se mi nepodařilo úplně prokouknout podstatu filmu. velmi pěkné zpracování

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Poslední dobou mu lehce kolísá hodnocení, viďte? :)) Stejně nemůžu pochopit že má pod 90. Snad časem.

Silas

Silas (hodnocení, recenze)

Triple: Ani director´s není úplně jasnej, pokud člověk o filmu předem nic neví...na druhý podívání do sebe ale všechno perfektně zapadne :-)

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

Director's Cut je kupodivu o dosť doslovnejší. Všetky šialené teórie o tom čo sa vo filme deje sú zmetené zo stola a je podané v podstate definitívne vysvetlenie. Škoda - tým bol Donnie Darko zaujímavý - otvorenosťou...

PADDY

PADDY (hodnocení, recenze)

Sem se prave vratil z Corku a ve Virgin megastoru ho maji za 4 éčka.

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

No popravdě bych byl radši za originál...director's cut samosebou. Tak kupim letenku do Irska no :))

PADDY

PADDY (hodnocení, recenze)

V Irsku dvd sezenes dokonce sberatelskou edici ale je kodovane proti paleni ale to neni nic co by se nedalo obejit,ze??

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Velká škoda že není u nás k sehnání. Jestli budete někdo objednávat tak tam hoďte dva kousky, rozdělíme se o poštovný 0:-)

TRTLa

TRTLa (hodnocení, recenze)

igi B.: Teoreticky to ale možné je. Koupit DVD v zahraničí a přepálit ho s cz titulky.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

By mě tedy fakt zajímalo, kde někteří kouzelníci vzali tenhle film na dvd - originál - české titulky... No jo, blablabla...

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Právě jsem tento film konečně shlídl.. a můžu říct jenom - Wow

Doe Boy

Doe Boy (hodnocení, recenze)

přestože scifi nepatří k mým oblíbeným žánrům, musim dat 5 hvězdiček...skvělá hudba, výborná atmosféra, pěkná kamera, zajímavý příběh

peteq

peteq (hodnocení, recenze)

Sci-fi sem neměl nikdy moc rád,ale teď už budu muset...trochu psycha nikdy neuškodí...vynikající atmosféra,která se nerodí každý rok:)

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

mrkni na www.torrentspy.com a zadej Donnie Darko a můžeš vesele stahovat

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

MOc hezká šílenost tenhle film, škoda, že mě někdo přemazal film telenovelou, ale takový je osud všech kvalitních filmů...:)

woody

woody (hodnocení, recenze)

Ale byl, ale byl... Mám ho nahraného z HBO. Kabelovka, ale v čechách to šlo.

_winetu_

_winetu_ (hodnocení, recenze)

špičkoví herci, špičková atmosféra a jěště zajímavější děj, který jsem pochytil až po druhém shlédnutí, je vidět, že pan reřisér i scénarista jsou někde jinde....... a to je dobře :)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Tvůrce Donnieho Darka opět zkouší sci-fi

Tvůrce Donnieho Darka opět zkouší sci-fi

12.03.2012

Richard Kelly (foto) je tak trochu „one hit wonder“. Navíc Donnie Darko vlastně ani nebyl hit, jen postupem času získal kultovní status. Každým dalším filmem Kelly nahrává svým odpůrcům, kteří tvrdí,… (více)

Nejlepší filmy desetiletí dle ČSFD.cz

Nejlepší filmy desetiletí dle ČSFD.cz

28.12.2010

Byl by hřích opomenout při příležitosti končícího prvního desetiletí nového milénia souhrn nejlepších filmů daného období. Zde vám přinášíme žebříček třiceti nejlepších celovečerních filmů dle… (více)

Reklama

Reklama