Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1957 se začínají dít v malém hornickém městečku Hell Gate neuvěřitelné věci. Na začátku spíš tušená hrůza dostává stále zřetelnější obrysy a vrcholí brutálním znásilněním Josie, dcery starého podivína Lucase. Ten den se všechno změní, důl je zavalen a na rychle se vyprazdňující městečko začínají lidé zapomínat. O dvaatřicet let později zastaví na osamělé horské silnici mladý řidič Matt dívce, která se představí jako Josie. Ta podivná náhoda probouzí zapomenuté město a náhodní návštěvníci zažívají na vlastní kůži neobvyklý druh ,,pohostinosti" zdánlivě dávno zemřelých. (Dr.Loomis)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který mi silně připomýnal starší Italské kousky...Bohužel ty horší. Efekty a loutky byly hodně solidní ale silně nevyužity a film se snažil být až moc vážný, spíše si myslím že trošku humoru by filmu sedělo více. Efekty jsou dneska úsměvné a herci jsou přišerní. U filmu jsem se celkem bavil ale není to moc film který si chci pustit znova. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá amatérčina, ktorá je jasným dôkazom toho, že ak chcete niečo natočiť, talent ( a talentovaných ) k tomu rozhodne nepotrebujete. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Probuzené peklo – Motorkáři zapříčiní smrt dcery starosty jednoho města a ten pak na truc nechá zabíjet všechny cizince, kteří do městečka přijíždějí, krom toho v dolech objeví tajemný krystal, který svým paprskem dokáže oživit mrtvé. Pár podprůměrných vražd a obnažených poprsí a jedna extrémně se zvětšující ryba, prostě kravina na n-tou. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Na film točený v Africe, který je vydávaný za americký jak lokacemi, tak obsazením, to není až taková tragédie. Cheesy 80s horor. Pobavil. Béčkové efekty (pro natáčení byl slíben tým který dělal na Supermanovi a ti poslali své asistenty, z obav násilí v zemi natáčení), modelka-herečka totálně bez hereckého talentu, účelová nahota, město duchů, hřbitov v mlze, vražedný krystal, příšerně příšerné montrum, dva na sebe podobní chlapi, co mají dvě na sebe podobné dívky a nejsou to sourozenci, kabriolety, historické vozy, bistro, účelový gang motorkářů na které použili všechny motorky co v okolí sehnali. Zkrátka je to béčko, ale má své kouzlo. :) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Brána do pekla, názov, ktorý vzbudzuje už sám o sebe u hororového fanúšika mierne chvenie v oblasti žalúdka a poriadnu dávku nádeje na zaujímavý titul. A čo dostane? Scenár zošitý z voľne sa povaľujúcich stránok v štúdiu, herci, ktorí hrajú úlohy pre o 10 rokov mladších kolegov, navyše s hraním to nemá nič spoločného a režisér, čo nevie vytvoriť ani atmosféru a ani jeden poriadny záber. A tak je tu nejaká mestská legenda o duchovi dievčaťa, ktorý láka nič netušiacich cestujúcich do mestečka čo kedysi slúžilo ako atrakcia, štvorica tínedžerov s IQ kuracieho vajíčka, motorkári z rokov 50., čo na to vôbec nevyzerajú, kryštál vrhajúci modré laserové lúče a korunou všetkého je Matt (Ron Palillo), hňup hrajúci úlohu napísanú pre krásavca, za ktorým sa každá ženská hlava pootočí, aj taká čo patrí duchovi či zombie. Patillo je v tej úlohe totálne na smiech, ale jeho kolegovia nie sú na tom tiež o nič lepšie. Robia všetko možné preto, aby sa nemuseli zaoberať problémami typu ako osláviť najbližšie narodeniny. A tak sa vyberú v noci do mestečka, s veľmi zlou povesťou, rozdelia sa, smrti priateľa prikladajú asi taký význam ako potrhaným ponožkám a priateľka hlavného hrdinu je tak altruistický založená, že podporuje svoju polovičku v pátraní po záhadnej krásavici. Jedna hviezdička akurát za to, že už viem, prečo je v Amerike toľko usmrtení strelnou zbraňou, oni ich totiž, hlupáci, zásadne vešajú na stenu nabité... ()

Jackob 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, tohle je asi nejhorší film jakej jsem kdy viděl. Ale nasmál jsem se, proto ta jedna hvězda. ()

Dr.Loomis 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal,že to bude super horor. Vypadalo to na skvělou jízdu,ale po půl hodině se tozačalo měnit v pěknou blbost. Připadalo mi to jako bych se díval na komedii a horor rozmixovaný v mixxéru. Za mě 48 % ()

Reklama

Reklama