Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Kabriolet (S03E07)

(epizoda)
  • Polsko Kabriolet
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 1993, 9 min

Obsahy(1)

Pat a Mat se chystají na výlet, jenže v tom zahřmí! Chtějí si zatáhnout střechu, ale nedaří se jim. Proto Mat přinese pomůcku, s kterou střechu urve. Pat a Mat si ale vědí rady za každé situace, místo střechy postaví stan a chtějí naučit auto létat. (MsWampir)

Recenze (27)

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát věrní kamarádi Pat a Mat nic extra nezničí, ale při snaze o výlet si zažijí hodně zábavy a taky strachu o sebe, neboť Pat létá bez padáku a jen díky své odvaze a šikovnosti vše zvládne na výbornou. Jeden z mála dílů, kde známí šikulové nedostojí své pověsti a nic extra nerozbijí. Ba i ten stan jim drží. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat mají kabriolet asi z papíru, když stačí pouze vyjmout motor a on hned takhle krásně vzletí. Naše nerozlučná dvojka sice tentokrát výjimečně nic nerozbije, či neznehodnotí, ale také výjimečně ani moc nepobaví... Jeden z těch nudnějších dílů. 6/10 ()

Reklama

Reklama