Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Vinaři (S01E23)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1984, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Matovi sa nepozdáva ručné zberanie hrozna a preto vymyslí zlepšovák. Patovi sa vynález pozdáva, ale ešte stále je s tým zberom dosť práce a preto plán vylepší a zdokonalí. Teraz už netreba nič robiť, iba zapnúť stroj a počkať si, kým všetko nepooberá. Ďalšia fáza výroby vína je vylisovanie šťavy z bobúľ. A opäť im pomáha ich vynaliezavosť. A aký bude nakoniec výsledný produkt? (pravo)

(více)

Recenze (34)

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a je to! Najlepšia solídna zábavička spolu s Mr. Beanom, ktorá bola kedy splodená! Pat a Mat RULEZ! Nenapodobiteľní majstri remesla...som hrdý na to, že aspoň niečo geniálne je sčasti Slovenskej tvorby! Jedna z mála slabších častí. 75%. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad jediný díl, kde se jim nic neposere (zřejmě proto je také s hvězdičkou, aby se dětem nezkazili iluze). Zároveň je ta jejich mašina zřejmě nejdůmyslnějším udělátkem, které kdy tito dva koumáci vymysleli. Jinak je hezké vidět, jak lehce se shánějí věci, i když máte ohradu s vinicí uprostřed ničeho. Stačí vyběhnout ze záběru a už si to štrádují s mandlem nebo vanou... Já osobně se těším na díl Pivaři (doufám, že ho pivařská lobby protlačí)... 90% ()

Cimr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pata a Mata mám rád (kdo taky ne, že?), ale tenhle díl mi přišel úplně mimo. Oni mají být přece nešikové, co si neumí bez komplikací ani vyčistit zuby a ne strůjci prapodivně fungující strojů, nad jejichž konstrukcí by se zapotili i pánové Edison s Da Vincim... Podle mě dost divný díl. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

dANo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydarená časť, kde si tí dvaja majstri celkom slušne vypijú... dosť dobre som sa pobavil. (Ináč, môj najobľúbenejší diel, asi aj vďaka tej hviezdičke v jeho úvode.:) ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Reklama

Reklama