Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Okolnosti donutí Jaqueho a Muda, zaměstnance jedné významné nadnárodní korporace, aby unesli svého šéfa – jednoho z nejobávanějších mužů v Mexiku. Dva zločinci – Botcha a Nico – mají připravený stejný plán, ale spletou si osobu. Protože zas nejsou tak velcí profesionálové, chvíli jim trvá, než si svého omylu všimnou. To už se ale rozpoutal řetězec komplikací, jenž vyvrcholí ve scénách plných černého humoru. Zábavná i napínavá komedie je satirickým obrazem života vyšších společenských vrstev. V roli mocného průmyslníka se objevil slavný milovník ze starších mexických filmů Pedro Armendáriz. (FebioFest 2006) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Giovi 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu je problem asi ten, ze clovek ho neoceni, kdyz Mexico nezna, nezil tam a neovlada jazyk....Neco jako poustet treba prave mexicanum Samotare ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Není to Pulp fiction, ale skoro. Bláznivá parodická komedie, která na počátku nasadí ostré tempo a neztrácí ho až do konce. Moc jsem se pobavil, a to mi ještě spousta gagů a fórků unikloa pro neznalost prostředí a předloh, které jsou předmětem jejich parodie. I brutalita je zde komická, což je nepochybně známka kvality. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Mexická variace na Tarantinovu drsnou školu – dvě zdánlivě oddělené základní dějové linie se na základě chytře postaveného scénáře opakovaně kříží a proplétají, ale ve výsledku jsou pouze velmi slabým odvarem svého vzoru, oproti němuž je kladen zbytečný důraz na efektní záběry - drahé evropské auto bourající sedadla na stadionu, opakované řezání prstů. Chybí tomu nadhled a schopnost si udělat si legraci ze svého žánru nebo aspoň z prostředí vzniku. Pravda, toto zde asi částečně je, ale pro cizince složitěji rozpoznatelné - já objevil jenom mexický wrestling, fascinaci silnými auty a televizními zprávami. Jako celek mě to nijak zvlášť neoslovilo, ale v jednotlivostech to potenciál mělo: flashforward s budoucností prstu, flashback se švirgavým řidičem autobusu, nechtěnou záměnu bonbónů s drogami. ()

knoxville 

všechny recenze uživatele

Chutovka :) Pre mna dost velke prekvapenie. Od zaciatku do konca naslapane, svizne, krute, vtipne... Nemam jedinej vyhrady - skvely film! ()

Reklama

Reklama