Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oheň zahřívá, ale i pálí... Simon studuje na prestižní škole. Jeho spolubydlící z koleje ho zasvětí do nového, zářivě pestrého světa hudby, festivalů, klubů a komunit hippies. Život v lehkém závoji marjánky u velkých táboráků vypadá nezvykle bezproblémový a skvělý! (oficiální text distributora)

Recenze (4)

bourec 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film o nevázanym životě ,o drogách,o následcích ,který to přináší.Dvacet minut sem bojoval,že to vypnu,nakonec sem shlídnul celý.Rozhodně tady režisér netlačil na pilu,jako třeba psychouš Aranofsky,takže v klidu skouknutelný.50%. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

chlapec má traumata po srti matky a tak se deset let po její smrti uchýlí k uklidnujícím látkám a když se nepohodne s otcem rtak uteče z domu, nakonec se uchýlí k prodeji drog a to vše jen pro to, aby zjistil že s jeho matkou to nebylo tak jak si myslel, ale musí se nechat, že pár dobrý okamžiků a hereckých výkonů tenhle film měl ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Není to úplně mizerné, ale ani nijak objevné. Celkem předpokládatelný příběh, standardní pojetí scénáře, přiměřeně zajímavé a napínavé; příjemná Tara Reid. Škoda, že trochu více nevytěžili hudbu a prostředí. Kvalitativně spíše TV film, ale ne úplně špatný. ()

Reklama

Reklama