Reklama

Reklama

Bossa nova

Obsahy(1)

Advokát Pedro Paolo, jehož otec je majitelem proslulého obchodu s látkami, se musí vyrovnat s rozpadem svého manželství. Učitelka angličtiny Mary Ann Simpsonová, která v Riu zakotvila po tragické smrti svého muže, hledá cestu, na níž by se mohla zbavit pout minulosti a začít znovu. Po štěstí touží i její žákyně, která se zamilovala po internetu do Američana, fotbalová hvězda Acacio, chystající se k odjezdu do Londýna, i další postavy tohoto úsměvného milostného příběhu, podbarveného vábivými latinskoamerickými rytmy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já moc brazilskejch filmů neviděl, takže jsem moc nevěděl, co od toho čekat. Navíc romantická komedie neni zrovna muj oblíbenej žánr. Spíš jsem očekával, že to bude něco ve stylu jihoamerickejch telenovel a hned to vypnu, ale docela mě to pozitivně překvapilo. Sice se člověk u toho zrovna neválí smíchy, ale ani se u toho nenudí. Trochu je smůla, že ve filmu některý postavy mluvěj portugalsky a některý anglicky, což s českym dabingem jaksi nedává moc smysl a vypadá to trochu divně. Jinak postav je ve filmu opravdu hodně, takže se tam pořád něco děje. A film má takovou úžasnou brazilskou atmosféru, že jsem si připadal, jak kdybych byl právě v Riu, i když jsem na to koukal někdy v zimě v Praze. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Veselá a štýlová romantická komédia, ktorá je nenáročná a nekladie žiadne nároky na intelekt. Film má určitý elegantný šarm vďaka svojmu luxusnému prostrediu. 6/10 ()

Reklama

Reklama