Reklama

Reklama

Pochod časem

  • Česko Pochod napříč dobou (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Na hranici mezi filmy Návrat do budoucnosti a Rocky Horror Picture Show se pohybuje originální sci-fi snímek Pochod časem. Američtí filmaři si pohráli s myšlenkou teleportace v čase takovým působem, až byl jejich film odbornou veřejností nazván „nejulítlejší dílo roku 1993“. Děj se točí okolo skupinky nacistů, kteří se pokusí teleportovat do Anglie v době 2. světové války. „Nepředvídatelné okolnosti“ však způsobí, že se dostanou do budoucnosti, konkrétně do Spojených států začátku 90. let. A pravá komediální jízda plná absurdních situací může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Je dosti troufalé, porovnávat s Návratem do budoucnosti, a ještě troufalejší s Rocky Horror Picture Show. A originální? Tak pardon, ale tenhle blábol nesahá např. filmu Zítra vstanu a opařím se čajem ani po kotníky. Podle neustálého se ksichtění Fredericka Andersona jsem došel k závěru, že snad mělo jít o komedii...nu, asi typicky americkou, já se totiž nezasmál ani jednou. Nudný a až do konce zcela předvídatelný film bez jakéhokoliv nápadu či překvapení. A když se v téměř závěru objevil několikrát zhora nešikovně nastrčený mikrofon, pomyslel jsem si cosi o blbém amatérismu. Jedna hvězdička z milosti, ovšem filmu je lepší se vyhnout - ztráta času. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už z obalu DVD mi bylo jasné, že to bude asi na odpad. Na konec bych tak krutý nebyl. Přeci je ti Němci vypadali jako skuteční skopčáci (pokud byli v uniformách wermachtu a ne batikovanejch trikách s růžovými kšiltovkami...). Tohle prostě byla další pitominka o nacistech a cestování časem. Legendárnímu Zítra ráno vstanu a opařím se čajem, to opravdu nesahá ani po kotníky. Dávám jednu encyklopedii o druhé světové válce za snahu. * ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tak to urcite nebol vydareny film. Chybalo tomu viacej humoru a hlavne ma to nevedelo volajako uputat a film mi prebehol bez toho, aby som na konci zaverecnych titulkoch, co i len pomyslel, ze ma to nejako extra bavilo. Nie je to ani odpad, ale skor taky nepodareny film, kde to len zavanalo traposinou. Vo filme si aj zahral malu rolu Robert Z'Dar, skor znamy z filmu Maniac Cop, kde mu rola urcite viac sadla, ako v tomto filme, kde si zahral nacistickeho vedca. Jednoducho je film taky ako bez duse:( ()

Reklama

Reklama