Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska vzplanula uprostřed léta na první pohled mezi mladičkou a zřeštěně naivní Cassie (R. Arquette) a mezi mile cholerickým kulisákem Rileyem (E. Roberts). Riley jako "zkušený" člověk od řemesla prken co znamenají svět domlouvá Rieley kurs divadelního hraní pro Shakespearův Sen noci svatojánské svatojánské. Rozvíjí se mezi nimi půvabná lovestory se všemi nastrahami. Zkuste s nimi prožít i svůj vlastní sen. (Ygnor)

(více)

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nikdy som to nevidel v celku ale len po úsekoch, keď to dookola bežalo na MGM. Taká jednoduchá romanca z vidlákova medzi jednou naivkou, ktorá sa ale celkom vzchopí a na prvý pohľad drsniakom, ktorý zase taký veľký frajer nie je. V ústredn´ých úlohách tu hrajú moji dvaja obľúbenci a hrajú pekne, aj chémia medzi nimi funguje dobre. Len je to proste až také príliš jednoduché a otrepané. Nič fakt strhujúce to nie je. Proste len taká príjemná jednohubka. 6/10. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Arizonská divadelní love story. 30letý Eric Roberts (kulisák Riley - nový milenec) byl pěkný chlap. Ani 30letý Jim Youngs (bývalý milenec Billy) nebyl k zahození. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pod/priemerny romaticky film. To uz si fakt radsej pustim Juliu Roberts a jej Pretty Woman. Ona tam bola stetka myslim   : 40 % ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Divadelní letní oddychová love story. Eric hulí jak sádrový ježek a Rosanna nosí každou chvilku jiné skvělé klobouky (bez ironie). Není to zase tak vyloženě špatné, osamělá srdce jistě najdou své jinotaje. Záleží na Vašem rozpoložení a očekávání. Takových slušných 50 procent. (zatím celkových 60 stačí). Příště přidám možná jednu frčku až shlédnu in natura letní Shakespearovské slavnosti. Nezanechá větších stop, ale neurazí. Takže romantici hurá do akce:) ()

Reklama

Reklama