Reklama

Reklama

Emilie Richards


Návrat do Sandy Bay (E06)

(epizoda)
  • Německo Sehnsucht nach Sandy Bay (více)

Obsahy(1)

Toni je s Timothym už deset let. Její muž je geolog, který se dříve angažoval ve věcech ochrany přírody. V poslední době ale na svou ženu věčně nemá čas, což by snad ještě skousla. Jenže důvodem jeho nepřítomnosti je snaha těžby zlata v chráněné oblasti. Těžba by nevratně poškodila nádherné pláže a ohrozila tuleně.Toni je zhnusená z toho, co její manžel dělá. Už to není ten muž, kterého si vzala. Jednoho dne se jde Toni vykoupat, jenže šlápne na mušli a ošklivě si pořeže nohu. Zajde si za lékařem a zjistí, že je situace mnohem vážnější, než si myslela. Ne kvůli zranění, ale kvůli lékaři, okamžitě jí pro doktora Sama vzplane srdce. Z jednoho setkání by možná nemusel být problém, jenže pro Sama je to láska na první pohled. Jakmile zjistil, že jeho krásná pacientka má psychologickou praxi, požádá ji o spolupráci na případu holčičky, která trpí ztrátou paměti po ošklivém zážitku. Co teď, je ještě čas na záchranu manželství, nebo má podlehnout svodům nového muže? (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný film z kategórie "nenáročný romantický film s dobrým koncom". Nina Bott je veľmí pekná a veľmi ženská. Dej nemá hluché miesta, herecké výkony sú dobré a aj hudobná stránka je nadpriemerná. 39% si podľa mňa nezaslúži, skôr by som mu dal hodnotenie 60-65%. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Celkom vydareny romanticky film,tieto nemecke zalezitosti su vacsinou o nicom,ale toto ma celkom zaujalo a Nina Bott je velmi pekna zena,na nemku az prilis...:-) ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama