Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Původní trilogie KMOTR je zde sestříhána v chronologickém pořadí. Ode dne útěku malého Vita Andoliniho z rodné Sicílie roku 1901 až po smrt dona Michaela Corleona v roce 1997. Do děje byly vloženy i některé scény, které byly v původních verzích vystřiženy. (3DD!3)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Phantasma

Spíše ne, tohle je jako jeden chronologicky sestříhaný film; to tvé se zdá že je prostě pouze balení celé trilogie. Navíc u nás to tuším oficiálně bylo pouze kdysi na kazetách.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Epizod myšleno filmů... Každopádně je to navíc i chronologicky seřazeno čili to je v zásadě toto, akorát bez třetího dílu, který je stejně více samostatný.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Americké HBO odvysílalo o víkendu 7,5 hodinovou verzi Kmotra; šlo o kompilát prvních dvou epizod s vystřiženými scénami apod. To by mohlo být zajímavé...

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

Prečo nie je hodnotený, ani v rebríčkoch? tento film? Len kvôli tomu, že je to (video film) ? :-( 

na příspěvěk reagoval LastWalk

FilmFan24

FilmFan24 (hodnocení, recenze)

C.C.Baxter: Prodloužená verze byla i u nás vysílaná v televizi jako "seriál". Na DVD nevyšlo a pouze ve sběratelských balení DVD "Kmotra" v boxu je pátý bonusový disk, který obsahuje chronologicky řazené nepoužité scény (s českými titulky).

lebowski

lebowski (hodnocení, recenze)

Jen upozornění, tohle je televizní sestřih všech 3 dílů s přidanými scénami celkem to trvá 10 hodin. Všichni co to máte uvedeno ve filmotéce, tak máte uvedeno jen ten box 3 filmů s bonusy, to je něco jiného. Zjistil jsem, že film vyšel ve světě pouze na vhs, na dvd to zatím ještě nikde nevyšlo, takže to nikdo nemůže mít.

Související novinky

Nabídka, kterou nemůžete odmítnout

Nabídka, kterou nemůžete odmítnout

13.11.2006

O pokračování kultovní trilogie Francise Forda Coppoly Kmotr se poprvé začalo hovořit už před dvěma lety, kdy na pulty knihkupectví dorazila kniha The Godfather Returns autora Marka Winegardnera.… (více)

Reklama

Reklama