Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Abraham Lincoln pracuje v Gettysbusgu, je si plně vědom, že se hrozba z minulosti vrátila. Hrozí, že roztrhá už jednou roztržené národy na kousky. Musí se vydat za nepřátelské linie, aby čelil nepříteli mnohem strašnějšímu, než je konfederační armáda chodících mrtvol. (Langy10)

Recenze (52)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne som vedel ako to dopadne, keď je za tým Asylum. Takže nemal som žiadne prehnane očakávania a urobil som dobre. Hra tam Bill Oberst Jr. ktorého poznám z viacerých filmov a i tu sa veľmi snažil, no to sa nedá povedat o jeho hereckých kolegoch, to bola hrôza pozerať sa na tie indivíduá. Masky zombie boli na smiech, ale aspoň, že Abrahamova kosa mala svoj deň a tak nebola núdza o žiadne useknuté ľudské partie. Len škoda, že som myslel, že to bude hlavne vtipné, čo, ale vobec nebolo. Slabé 2*. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

To se teda Asylum s mockbusterem tentokrát moc nevytáhlo, měl jsem obrovskej problém film vůbec dokoukat do konce. V podstatě celý je jak přes kopírák - Lincoln proslov, zabít pár zombie, Lincoln proslov, zabít pár zombie, goto 1. Asi nejzoufalejší cast co Asylum dalo kdy dohromady, působí jako banda ochotníků, jeden z nich se pak zřejmě chopil i kamery. Zřejmě jediná cool věc je Lincolnova vystřelovací kosa, nicméně i ta je mnohem menší, než sliboval cover. Prakticky nehybné zombie jsou tu jen za kulisu, občas při jejich pobíjení probleskne náznak atmosféry, ale je nemilosrdně utnut dalším proslovem. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Asylum dokazuje, že natočit lze věci levně a jednoduše. Ano, je to blbé až na půdu (nejspíše jako originál), ale na nic to nehraje. Herecké výkony jsou otřesné, kamera mizerná i přes ty filtry, střihač u své práce chrápal, ale svým způsobem je to zábavné a triky velmi slušné. Podruhé to vidět bych ale nezkousl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Abraham Lincoln vs. Zombies“ není průser, protože je to přesně to, co od toho čekáte. Nablbý příběh o tom, jak se Abraham Lincoln musel vypořádat se zombie problémem. Jasně, že je to stupidně patetické, hloupě emotivní a celkově nepříliš výrazné, ale je to přesně to béčko, které název slibuje. Celkem snadno se to užít jako dražší kolega „Abraham Lincoln: Lovec upírů“. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Filmy od štúdia Asylum, sú takpovediac mimo mňa. Zámerne ich nevyhľadávam a keď raz za uhorský rok na nejaký narazím, poväčšine nedopozerám. Ale film s takýmto názvom si priamo koledoval o moju pozornosť a ja som skrátka nevedel povedať nie (a som celkom vďačný za to). Nový mockbuster na chystaný upírsky film sa nesie v znamení mojich obľúbených zombiekov. Abe je drsný zombie hunter, ktorý stretáva mnohé osobnosti americkej histórie a pri niekoľkých vtipných hláškach spoločne sekajú živých mŕtvych (ktorý majú záľubu v spaní) hlava-nehlava. Ako vypínačka mozgu a zábavný zombie flick viac ako vhodné, ale ako seriózny filmový počin takmer nedopozerateľné. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama