Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 3000 se skupina tzv. jeskynních lidí radí o tom, zda se mají pokusit přesídlit někam jinam za potravou. Starší mají strach, že by se to nelíbilo Démonům, ale na druhou stranu je nutné Démony vyhnat, aby se vrátili Bozi a opět chránili člověka (kvůli lidské sobeckosti a krutosti před nějakou dobou Bozi dovolili Démonům sestoupit na Zemi). Mladý Johny na Démony nevěří a vydá se prozkoumat možnosti. Zanedlouho se setká se dvěma lovci, kteří nejsou právě přátelsky naladěni, avšak náhle se společně ocitnou v situaci, kdy musí táhnout za jeden provaz. Jakási podivná klec je někam unáší – později se zjistí, že do tzv. centra lidské výroby. Ocitnou se mezi jakýmisi podivnými bytostmi, které si říkají Salk a mají v rukou nadvládu na planetě. Lidé jsou pro ně jen „lidská zvířata“, podřadné bytosti, které nejsou schopny se naučit ničemu složitějšímu. Když se ale při sesuvu půdy v horách objeví zlatá žíla, šéf bezpečnosti Terl a jeho asistent se rozhodnou, že se pokusí vyškolit lidská zvířata, aby pro ně těžili toto zlato z hory plné uranu, kde hrozí udušení. Zápletka akčního sci-fi filmu pak spočívá v tom, že se dělníci pod vedením Johnyho odhodlají ke vzpouře proti obludám – Salkům – a speciálně proti největšímu ze zloduchů, Terlovi, který se chce na úkor jejich úmorné práce obohatit. Na vítězném konci vzpoury stojí osvobození lidské rasy a otvírá se nová budoucnost pro jejich děti. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Scientologický věrozvěst Travolta rozbil prasátko, navlékl na sebe kostým, se kterým by byl prvotřídní pouťovou atrakcí a pomohl tak stvořit poctu svému myšlenkovému guruovi, potažmo zakladateli scientologické církve, L.R.Hubbardovi. Ovšem v tomto případě platí, více než jinde, že z extrémně mizerné knihy dobrý film neuděláte. Obzvlášť, když za kamerou stojí člověk, jehož tvůrčí impotence je obdivuhodná a který se zmůže pouze na kradení (či mám tomu říkat citace?) scén ze slavných sci-fi děl (např.zpomalený průlet skleněnými tabulemi po zásahu kulkou je až do očí bijící agonie replikantky Zhory ze Scottova Blade Runnera). Škoda jen, že samotná scientologická církev nebyla stejně "úspěšná", jako tato Travoltova řitní speleologie, bylo by o jedny vlivné fanatiky méně. ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Tristní kazetový šmejd. Co si tvůrci kladli za cíl natočit něco takovéhleho, na to asi nepřijdu. Sci-fi film by měl mít nějakou myšlenku. Efekty nemusejí být kolikrát ani nijak kvalitní a přesto je z nich kolikrát cítit určitý půvab a upřímnost. Mám rád béčkové filmy a nevadí mi filmy určené pouze na video, ale i v těchto případech by si měl film udržet nějakou tu úroveň a herci by se měli přinejmenším aspoň přístojně tvářit. Zkrátka všechno co jsem vyjmenoval zde chybí. Proč se John Travolta odhodlal k roli v tomto Zetkovém bahnu, netuším. Boha jeho, teď jsem se dokonce dozvěděl že je to film, který šel v kinech. ()

Reklama

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck? Vždyť tadyto ani nejde brát jako film, tohle je prostě nonstop utrpení. John Travolta je fakt divnej a nikdy bych do něj neřekl, že bude hrát takhle krerénsky, navíc ten již zmiňovanej dabing, je něco co svět ještě neviděl. Barry Pepper byl nehorázně trapnej, ale tomu se ani nedalo smát a Whitaker to taky snad nemohl myslet vážně. Akční snény jsou neuvěřiteně nepřehledný, unbohý a laciný, no prostě hrůza. Už o tomhle nechci nikdy ani slyšet. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film všech dob? To asi ne, viděl jsem hodně horších filmu, i když ty byly rozpočtově a ambicema trošku jinde, ale o ocenění nejhloupější film všech dob, by se Bojiště Země určitě ucházet mohl. Banda "pralidí" z budoucnosti, kteří si myslí, že sklo je boží kámen se naučí za 7 dní ovládat zbraně, atomové bomby a !!!lítat se stíhačkama!!! no prostě je to sranda. Obsazení hlavních 3 postav je opravdu hvězdné, to byli tak naivní a neviděli, co to bude za průser? A nechal bych to povinně pustit všem, co se mi naváží do mého milovaného Dne nezávislosti. 20% ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Hmmm, tak to byla podobna sila jako ten srackoidni spektakl od Simandla, co v nem pobihaly oprsene amazonky s plastovyma mecikama.. RAZZIE AWARDS 2001: Worst Picture, Worst Actor: John Travolta, Worst Supporting Actress: Kelly Preston, Worst Supporting Actor: Barry Pepper, Worst Director: Roger Christian, Worst Screenplay ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • John Travolta se v roce 1995 nechal slyšet, že „Bojiště Země je vrcholem toho, čeho bych mohl dosáhnout díky svému vlivu”. (Coldrex)
  • Film získal anticenu Zlatá malina v 7 kategoriích a vyrovnal tak rekord v počtu získaných ocenění filmu Showgirls z roku 1995. (Stegr)
  • Investor filmu, společnost Intertainment, podala žalobu na studio Franchise Pictures za podvod. Studio Franchise Pictures totiž trvdilo, že rozpočet filmu byl 75 milionů amerických dolarů, namísto skutečných 44 milionů. Studio spor prohrálo a bylo nuceno Intertainment vyplatit 121,7 milionů dolarů za způsobenou škodu, což studio dohnalo k bankrotu. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

John Travolta je žena!

John Travolta je žena!

10.09.2006

Tak to tedy alespoň bude v připravovaném remaku muzikálu Hairspray, kde ztvární postavu Edny Turnblad, jejíž dcera Tracy (začínající Nikki Blonsky) se zaplete do rasových nepokojů v Baltimore… (více)

Reklama

Reklama